Sointu Borg hempeissä otoksissa räppärikultansa Tomi Solosen kanssa – juhlistavat vuosipäivää: "Olet parasta, mitä universumi on minulle tarjoillut"

Sointu Borg lähettää avopuolisolleen romanttisen vinkin 1:35
Katso myös: Videolla Sointu Borg lähettää romanttisen vinkin avopuolisolleen: "Jos hän kosisi..."

Sointu Borg ja Tomi Solonen juhlistavat vuosipäivää

Yrittäjä ja vuoden 2021 Diili-voittaja Sointu Borg ja hänen kumppaninsa, rap-artisti Solosena tunnettu Tomi Solonen juhlistavat vuosipäivää. Borg julkaisi juhlapäivän kunniaksi hempeitä otoksia pariskunnasta Instagramissa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

–Vuosipäivä ja kahdeksas vuosi kimpassa starttasi. Rakastan ja kunnioitan sinua. Kiitos kun saan olla sinun kanssasi rauhaton oma itseni. Olet parasta, mitä universumi on minulle tarjoillut, Borg hempeilee kirjoituksessaan. 

Pariskunta osti helmikuussa yhteisen kodin. Borg kertoi taannoin MTV Uutisille hänen ja kumppaninsa asuntokaupoista sekä sen kylkiäisenä tulleesta remontista.

– Ostimme kolmion, ja nyt se remontoidaan kokonaan lattiasta kattoon. Kaikki ovat pelotelleet, että aika ja budjetti tulevat paukkumaan ja luultavasti pikku remonttiromahdukset tulee, hän nauroi.

Borg ei ole aikaisemmin remontoinut mitään, eikä aihealue ollut hänelle näin ollen ennestään tuttu. 

– Jouduin ihan googlettamaan, että kuka on urakoitsija ja mitä se tekee. Olemme tällä asteella. Siksi olenkin jakanut sitä somessa, hän sanoi.

Aiemmin pariskunta on asunut vuokralla. Borg on kertomansa mukaan kuullut ihmettelyjä siitä, että kyseessä on kaksikon ensimmäinen omistusasunto. 

– Minä sitten vähän herättelen, että siitä on tasan kolme vuotta, kun Diili alkoi ja katkaisin Kelan tuen. Sen ajan olen säästänyt asunnon käsirahaan. Ei ole mitään takauksia tai muita, hän huomautti.

– Ensiasuntoon on aika vaikeaa päästä kiinni. Tätäkin olen halunnut avata. Omistusasunto oli minulle tosi kaukainen unelma parikymppisenä pääkaupunkiseudulla. Täällä on ihan helvetin kallista, hän jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat