Sointu Borg avoimena elämänsä muutoksista – Diili-voitto laittoi kalenterin uusiksi: "En ikinä osannut odottaa tällaista hulabaloota"

4:49
Diili-voitosta syntyi valtaisa Sointu-ilmiö: "Olen osunut johonkin hermoon"

Diili-ohjelman voitto sai Sointu Borgin pohtimaan suhdettaan roolimalleuteen.

Yrittäjä Sointu Borg pohdiskeli Instagramissa elämässään kokemiaan muutoksia Diili-voiton myötä. Borg myöntää, että kasvanut ihailu on ollut hämmentävää.

– Ihailun vastaanottaminen on kaiken kaikkiaan aika hämmentävä prosessi. Ainakin omalla kohdalla⁣, Borg kirjoittaa.

Erityisesti toukokuu oli ollut tuoreelle voittajalle melkoista haipakkaa.

– Kaikenlaista tapahtunu niin paljon ja niin äkkiä. Oon niin kiitollinen ja samalla vähän hengästynyt, ⁣hyvällä tavalla.⁣⁣

Julkaisussaan Borg poseeraa valkoisessa alusasussa ja pitkässä valkoisessa paidassa. Hän kertoo saaneensa paljon palautetta, ja tilanteen ymmärtäminen on ehkä vielä hieman kesken.

– En ikinä osannut odottaa tällaista hulabaloota. Enkä ikinä osannut valmistautua siihen, minkälaisen palautevyöryn koko voitto aiheutti. En oikeen vieläkään ymmärrä, mitä tässä oikein tapahtuu. Kalenteri on täynnä kaikenlaista ja meen vaan paikasta toiseen. Aattelen, että kyllä tää tästä normalisoituu vielä.⁣⁣

Roolimalliksi itsensä mieltäminen ei tule Borgilta täysin luonnollisesti tai itsestäänselvyytenä. 

– Samalla termi ”roolimalli” tuntuu vieraalta ja hieman jopa pelottavalta. Onko roolimalleilla varaa mokailla? Haluan yhä mennä ydinjätteen näkösenä lähipuistoon vetään kaljapöhnät ja olla roisi oma itseni. Haluan olla keskeneräinen, Borg painottaa.

Borg avaa julkaisussaan myös omaa suhtautumistaan voittoon. Hän painottaa, että on niin ikää täysin tavallinen ihminen siinä missä kuka tahansa muukin. 

– Oon täysin normaali, tylsä ja virheellinen oma itseni. En koe, että mussa ois mitään niin erikoista. Perus Pirkko ja nyt vaan on tällainen erilainen vaihe ja väylä nostaa esiin erilaisia keskustelunaiheita, mitä oon kelaillu jo vuosien ajan.⁣⁣

– Oon onnellinen! Oon myös asennoitunut niin, että hienoja ovia on avautunut ja lähivuodet painetaan täysiä (kohtuuden rajoissa) ja aikataulutetaan astetta rajummin. Kai se pääkoppa seuraa jossain mukana, hän päättää.
⁣⁣

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja