Salamavalot välkkyivät, kun Sointu Borg saapui Venla-gaalaan – musta ja rohkea tyyli sykähdyttää

Sointu Borg jakaa Kultainen Venla -gaalassa palkinnon.

Sointu Borg on ollut tänä vuonna paljon otsikoissa, kun hän osallistui Diili-ohjelmaan ja lopulta voitti sen. Borg saapui Kultainen Venla -gaalaan, sillä hän jakaa palkinnon yhdessä Tuure Boeliuksen kanssa.

Borgin upea tyyli säväytti gaalan punaisella matolla, kun hän poseerasi salamavalojen räiskeessä. Borgilla oli yllään musta juhla-asu, jossa oli avoin selkämys ja rohkea halkio.

Borg kertoi MTV Uutisille aiemmin, että hän on saanut lukuisissa viesteissä kuulla, kuinka häntä kehutaan rohkeudesta, jota itsestä ei löytyisi. Hän korostaa tehneensä paljon töitä itsevarmuutensa eteen.

– Itsevarmuus ei ole luonteenpiirre, vaan uskoa itseensä. Jos olisin katsonut kuusi vuotta sitten minua nyt, olisin ajatellut, että en minä pysty tuollaiseen. Jos tulee elämänvaihe, jossa itsetunto on huonompi, se ei tarkoita, että se on sitä hautaan asti, muistuttaa Borg, joka kertoo inspiroituvansa ihmisistä, jotka ovat onnistuneet luomaan jotain hienoa nollasta ja jotka uskaltavat kertoa pelkkien menestystarinoiden lisäksi rehdisti myös siitä, että joskus menee huonosti.

Katso haastattelu:

4:49


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja