Mainos

Soini arvostelee puoluetuen korotusta

Timo Soini moittii porvarihallitusta "törsääjähallitukseksi", joka on puoluetuen korotuksen lisäksi paisuttanut virkamiesten määrää.

Perussuomalaisten puheenjohtaja Timo Soini arvostelee hallitusohjelmaneuvotteluissa tehtyä päätöstä puoluetuen korottamisesta. Soinin mukaan perussuomalaiset aikoo äänestää hanketta vastaan eduskuntakäsittelyssä.

- Puolueiden on näytettävä hyvää esimerkkiä, eikä pistää omaa leväperäisyyttään talousasioissa kansan maksettavaksi. Perussuomalaiset on velaton puolue, joka elää tulojensa mukaan. Jäsenmaksutuotot ovat viimeksi kuluneen vuoden aikana lähes kaksinkertaistuneet, Soini kertoo.

- Porvarihallitus on törsääjähallitus, joka ensi töikseen turvotti ministereiden, valtiosihteerien ja muun politrukkikunnan määrää, Soini moitiskeli tänään puolueensa valtuuston kokouksessa Helsingissä.

Soinin mukaan perussuomalaiset haastaa kunnallisvaaleissa päähallituspuolue keskustan maakuntien Suomessa. Hän uskoi, että perussuomalaiset voi uskottavalla ehdokasasettelulla "iskeä merkittävästi suonta" keskustan kannatuksesta.

Soini otti kantaa myös "ydinvoimakiimaan", joka on hänen mukaansa vallannut Suomen. Suomella olisi kuitenkin loistava mahdollisuus olla uusiutuvan energiateknologian mallimaa.

- Tällä menolla hallitus on vihreiden myötäjuoksijoiden tuella tekemässä Suomesta menneisyyden energiaratkaisun eli ydinvoiman nykymuseota, Soini sanoi.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.