Soijajuomat: Makeuttamaton + Kalsium ja Vaniljanmakuinen + Kalsium

Löydä suosikkisi GoGreenin maidottomista juomista. Juo ne kylminä sellaisenaan tai käytä niitä puurossa, myslissä, kaakaossa, lattessa, smoothiessa, chai lattessa ... Kokeile myös ruoanlaittoon ja leivontaan tarkoitettuja GoGreenin maidottomia tuotteita - Ruokaa ja Vispiä. Maidottomia tuotteita voit muuten avaamattomina säilyttää huoneenlämmössä, eikö olekin kätevää.

Makeuttamaton Soijajuoma + Kalsium

GoGreen Makeuttamaton Soijajuoma + Kalsium maistuu parhaiten kylmänä sellaisenaan tai murojen, myslin tai puuron kanssa. Se sopii myös smoothieen tai tavallisen maidon tapaan leivontaan. Ruoanlaittoon suosittelemme GoGreen Soijajuoma Originalia, joka kestää kuumentamista. GoGreen käyttää juomissaan vain Itävallassa kasvanutta soijaa.

+ Ei sisällä maitoproteiinia

+ Laktoositon

+ Gluteeniton

Valmistus

GoGreen Makeuttamaton Soijajuoma + Kalcium maistuu parhaiten kylmänä sellaisenaan tai vaikkapa murojen, myslin tai puuron kanssa. Se sopii myös smoothieen tai tavallisen maidon tapaan leivontaan. Ruoanlaittoon suosittelemme GoGreen Soijajuoma Originalia, joka kestää kuumentamista. GoGreen käyttää juomissaan vain Itävallassa kasvanutta soijaa.

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa n. 4 vrk. Ei suositella alle 1-vuotiaille.

Ainesosat:

Vesi 91,7%, kuorittu sojapapu 8%, kalsiumkarbonaatti.

Ravinsosisältö per 100 g:

Energiaa 160 kJ/ 40 kcal
Rasvaa 2,1 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraattia 0,8 g
josta sokereita 0,7 g
Ravintokuitua 0,6 g
Proteiinia 3,7 g
Suolaa 0,03 g
Kalsiumia 120 mg (15%)*
Laktoosia 0 g


Vaniljanmakuinen Soijajuoma + Kalsium

GoGreen Vaniljanmakuinen Soijajuoma + Kalsium maistuu parhaiten kylmänä sellaisenaan tai vaikkapa murojen, myslin tai puuron kanssa. Se sopii myös smoothieen tai makeissa jälkiruuissa, kuten keitoissa ja kiisseleissä. Juoma on hyvää sekä kylmänä että lämmitettynä. GoGreen käyttää juomissaan vain Itävallassa kasvanutta soijaa.

+ Ei sisällä maitoproteiinia

+ Laktoositon

+ Gluteeniton

Valmistus:

GoGreen Vaniljanmakuinen Soijajuoma + Kalsium maistuu parhaiten sellaisenaan tai vaikkapa murojen, myslin tai puuron kanssa. Se sopii myös smoothieen tai käytettäväksi makeissa jälkiruuissa, kuten keitoissa ja kiisseleissä. Juoma on hyvää sekä kylmänä että lämpimänä. GoGreen käyttää juomissaan vain Itävallassa kasvanutta soijaa.

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna jääkaapissa n. 4 vrk. Ei suositella alle 1-vuotiaille.

Ainesosat:

Vesi 89,7%, kuorittu soijapapu 6,3%, sokeri, dekstroosi, kalsiumkarbonaatti, stabilointiaine (E 418, E 407), vanilja-aromi, merisuola.

Ravintosisältö per 100 g:

Energiaa 180 kJ/ 40 kcal
Rasvaa 1,7 g
josta tyydyttynyttä 0,3 g
Hiilihydraattia 3,9 g
josta sokereita 3,8 g
Ravintokuitua 0,5 g
Proteiinia 2,9 g
Suolaa 0,1 g
Kalsiumia 120 mg (15%)*
Laktoosia 0 g

Artikkelin tarjoaa: GoGreen

Lue myös:

    Uusimmat