Sofia Ruutu turvautui raskausaikana Jarkon vaatteisiin

Mallina toimiva jääkiekkoilija Jarkko Ruudun vaimo Sofia Ruutu kertoo raskausajan tyylistään uusimmassa blogikirjoituksessaan.

Jääkiekkoilija Jarkko Ruutu meni naimisiin Sofian kanssa kesällä 2012.  Marraskuussa 2013 avioparin onni täydentyi pienokaisella, kun heille syntyi Greta-tytär.

Mallina työskentelevä Sofia Ruutu kirjoittaa ahkerasti blogia ja tuoreessa kirjoituksessa hän on kertonut raskausajan asuvalinnoistaan. Toisin kun voisi kuvitella, Sofia ei suinkaan kuvaile olleensa siro odottaja.

– En mahtunut raskausaikaan mihinkään normaaliin vaatteisiini. En todellakaan ollut odottava äiti, jonka vatsa on vain pieni kumpu ja joka pystyy käyttämään tiukkoja farkkuja koko raskausaikansa.

Ruutu ei kuitenkaan hankkinut varsinaisia äitiysvaatteita, vaan keksi omat keinonsa säilyttää tyylinsä läpi raskausajan.

– Käytin ainakin viiden kuukauden ajan väljää mekkoa ja legginssejä. Tosin loppuvaiheessa minun piti leikata legginssit auki sivulta. Käytin myös aviomieheni vaatteita.

Blogissaan Sofia on julkaissut kauniita kuvia raskaudenajan suosikkimekostaan, joka on hänellä edelleen ahkerassa käytössä.

Lue myös:

    Uusimmat