Snoop Doggilta uskomaton moka – jakoi yhteiskuvan Kurt Cobainin kanssa tilanteesta, jota ei koskaan tapahtunut

Snoop Dogg ei tajunnut jakamansa kuvan olleen rajusti muokattu. 

Yhdysvaltalainen räppäri Snoop Dogg on nykyään varsin aktiivinen sosiaalisen median käyttäjä ja miehellä on Instagramissa jopa 33,6 miljoonaa seuraajaa. Lisäksi 47-vuotias artisti tunnetaan suurena kannabiksen puolestapuhujana, mutta hiljattain hän antoi aihetta epäilylle siitä, onko määrä, jolla muusikko itse käyttää kyseistä substanssia, liian suuri. 

Snoop Dogg jakoi hiljattain suositulla Instagram-tilillään yhteiskuvan hänestä ja edesmenneestä Nirvana-yhtyeen keulakuvasta Kurt Cobainista. Artisti ei kuitenkaan mitä ilmeisimmin tajunnut, että kuva ei ole aito, vaan kuvamuokkauksen tulos. 

– Nuori Dogg Kurtin kanssa, -92, räppäri kirjoitti päivityksessään. 

Muokkauksen takana on VEMIX-niminen Instagram-tili, jonka käyttäjä julkaisee eri julkkiksista muokkaamiaan kuvia tilillään. Käyttäjä jakoi itse myös Snoop Doggin päivityksen omalla tilillään.

– Kun saat Snoop Doggin luulemaan, että hän poltteli Kurt Cobainin kanssa vuonna 1992, käyttäjä kirjoittaa itkunauruemojien kera. 

Snoop Dogg ei kuitenkaan ollut ainut, joka luuli tilanteen oikeasti tapahtuneen. Muun muassa miehen räppikollega Busta Rhymes kommentoi kuvaa ihastellen sitä. 

Jotta asia ei jäisi Snoop Doggille epäselväksi, myös eräs Twitterin käyttäjä puuttui asiaan julkaisemalla alkuperäiset kuvat, joita yhdistelemällä Instagramissa nähty teos oli saatu aikaan. 

– Snoop Dogg poltteli itsensä niin tyhmäksi, että se hölmö luuli että tämä oli oikeasti totta, käyttäjä totesi tägäten Snoop Doggin päivitykseensä. 

Lähde: Too Fab

Lue myös:

    Uusimmat