Mainos

Snapchat-selfie vainajan kanssa – kammottavimmat asiat, joita ihmiset ovat tehneet hautajaisissa

Yhteisösivusto Redditin käyttäjät paljastavat, millaista epäsopivaa toimintaa ovat nähneet hautajaisissa. Lue, jos kykenet!

”Hän vastasi puhelimeen. Sama tyyppi, tämä on tapahtunut useammissa kuin yksissä hautajaisissa.”

”Henkilö otti Snapchat-selfien vainajan kanssa. Vainajalle laitettiin koira-filtteri.”

”Olimme hautajaisissa, jossa laulaja lauloi perheen toivomaa kappaletta nimeltä Abide with me. Ensimmäisen hiljaisen säkeistön aikana miehen kännykkä alkoi soida, soittoääni oli kovaääninen musiikki. Tyyppi vain istui kirkon penkissä, vastasi puheluun ja puhui koko soololaulun ajan epätärkeistä asioista. Pastori meni miehen luokse, pyysi lopettamaan puhelun tai puhumaan ulkona. Silloin mies nousi, lähti kirkosta ja paiskasi oven kiinni perässään.”

”Isäni hautajaisissa joku nainen tuli luokseni ja vaati, että saisi minusta hymyilykuvan samalla, kun ystäväni lohduttivat minua.”

”Isoisoäitini hautajaisissa oli avoin arkku, ja sanoimme kaikki vuorollamme viimeiset hyvästimme hänelle ja sirottelimme arkkuun pyhää vettä. Renttu-enoni saapuu paikalle myöhässä ja aiheuttaa kohtauksen kysellen ”ovatko kaikki mummon tavarat jo menneet vai voiko hän vielä valita itselleen jotakin”, samalla, kun hänen roskaväkeä edustava tyttöystävänsä tuo kaikki viisi lastaan isoisoäitini arkulle ja seisoo naureskellen samalla, kun lapset käytännössä kastelevat isoisoäidin vesisirottimella.”

”Parhaan ystäväni isoisä. Hänellä oli sotilaalliset hautajaiset. Miehen pojanpojan ystävä seisoi vahdissa arkun vierellä. Perheystävä, joka tunsi hänet, alkoi hypellä ympäriinsä kuin apina ja päästellä outoja ääniä saadakseen hänet nauramaan ruumiinvalvojaisten aikana. Täysin epäsopivaa hautajaisiin.”

”Kun isäni kuoli, pidimme pienen tilaisuuden kaksi tuntia ennen hautajaisia. Tätini (isän sisko) vietti koko ajan flirttaillen hänen ja isän vanhalle lapsuudenystävälle, joka oli tullut paikalle kunnioittamaan menehtynyttä.”

”Isoäitini hautajaisissa… Hänen  vanhin lapsensa (ja inhokkitätini) on uskossa, ja uskoo muun muassa, että hänen katolinen äitinsä on nyt helvetissä, koska tämä ei hyppinyt kaiken maailman renkaiden läpi yli ansaitakseen pääsyn taivaaseen. Hautajaisten lopussa täti kutsui pastorinsa sanomaan muutaman sanan. Tämä valitteli, että isoäitini on nyt helvetissä, ja että meidän muiden (noin 50 perheenjäsentä) pitäisi heti pudottautua polvillemme ja hyväksyä Jeesus Kristus henkilökohtaiseksi vapahtajaksemme. Se meni juuri niin hyvin kuin voitte olettaa. Tämä tapahtui vuonna 2013. Suurin osa meistä ei ole tavannut kyseistä sukulaista hautajaisten jälkeen.”

***


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.