Snapchat päivittyy – hyvästit valkoisille kuvareunuksille

Snapchat poistaa käyttäjiä kiehuttaneet valkoiset reunukset sellaisista kuvista, jotka on otettu älypuhelimen omalla kameralla Snapchat-sovelluksen kameran sijaan. Asiasta kertoo muun muassa 9to5Mac.

Jo julkaistu Snapchat-päivitys mahdollistaa myös älypuhelimen omalla kamerasovelluksella otettujen kuvien jakamisen sovelluksella ilman valkoisia reunuksia. Tätä nykyä kuvat näyttäytyvät lähestulkoon samanlaisina huolimatta siitä, millä sovelluksella ja milloin ne on kuvattu. Snapchat lisää kuitenkin laitteen kamerasovelluksella otettujen valokuvien alakulmaan tekstin, joka kertoo kuvan otetun muualla kuin sovelluksessa.

Tällä hetkellä pystysuunnassa otettujen kuvien jakaminen toimii normaalisti, mutta vaakasuunnassa räpsityt valokuvat kääntyvät jaettaessa 90 astetta ja näyttäytyvät näin ollen ikään kuin vinossa täyttäen koko näytön. Tämä korjattaneen tulevaisuudessa uudella päivityksellä, mutta toistaiseksi Snapchat ei ole asiaa kommentoinut.

Aiemmin Snapchat lisäsi reunukset erottaakseen sovelluksella kuvatut valokuvat muualta tuoduista otoksista, ja yhtiön mukaan nyt julkaistu päivitys on tehty esteettisistä syistä. Päivitys on nyt ladattavissa Applen App Storesta ja Googlen Play-kaupasta.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja