Smash-sarjan juonipaljastuksia – tätä on luvassa!

Syksyllä 2012 AVAlla alkanut menestyssarja Smash jatkuu 12.5. toisen tuotantokauden jaksoin. Lue etukäteen mitä uusissa jaksoissa tapahtuu ja ketkä kuuluisat tähdet vierailevat sarjassa.

Smashin toisella tuotantokaudella luodaan seksikästä rockmusikaalia! Ensimmäisellä kaudella työn alla oli musikaali Marilyn Monroesta, nyt puhaltavat uudet tuulet, sillä Marilyn-musikaalin rahoitus on jäissä. Tarinan keskiöön tulee rock-popmusikaali Hit Listin luomisprosessi.

Sarjan uusi vastaava tuottaja Joshua Safran lupaa, että toisella kaudella sarjassa on lisää särmää ja nyt sarja muistuttaa West Wingin sijaan pikemminkin Täydellisiä naisia tai Greyn anatomiaa. Luvassa on enemmän käänteitä, lisää skandaaleja ja enemmän pahiksia!

Varo, artikkeli sisältää juonipaljastuksia!

Musertava tieto

11.08.2013 klo 22:00

Järkyttävä suru-uutinen rikkoo alkamassa olevia harjoituksia. Tieto Kylen kuolemasta lamauttaa Hit List-musikaalin työryhmän. Pian vain kadoksissa oleva Jimmy ei tiedä parhaan ystävänsä kuolemaan johtaneesta auto-onnettomuudesta. Derekin ja Scottin on päätettävä perutaanko illan näytös. Julia puolestaan haluaisi tehdä Kylen muistoksi jotain erityistä ja toivoo saavansa siihen muilta tukea. Kaikkien ajatuksissa pyörii nuorena kuollut Kyle ja hänen kanssaan vietetyt yhteiset hetket.

Epävarmuutta ilmassa

18.08.2013 klo 22:00

Nettikirjoittelussa herjataan Ivyn edenneen urallaan reittä pitkin. Siksi hän suhtautuu epäröivästi esitykseen, jonka Tom on suunnitellut iltashow'ta varten. Ivy pelkää menettävänsä mahdollisuutensa Tony - ehdokkuuteen ilkeämielisten juorujen vuoksi. Samaan aikaan Hit List -musikaali siirtyy pienestä teatterista Broadwaylle, eikä siirtymä suju kaikkien kohdalta kivuttomasti. Derek on tyytymätön Anan suorituksiin ja antaa hänelle ylimääräisen lepopäivän. Ana epäilee Derekin motiivia ja pelkää menettävänsä roolinsa tuuraajalleen.

Ehdokkuudet

25.08.2013 klo 22:00

Tony-ehdokkuuksien julkistaminen on lähellä. Musikaalien tiimit yrittävät vielä toteuttaa viime hetken mainoskampanjoitaan. Samalla tulee tahattomia ja tahallisia ylilyöntejä, joista saattaa olla enemmän haittaa kun hyötyä. Esimerkiksi Tom pelkää toimillaan menettäneensä mahdollisuutensa Tony-ehdokkuuteen ja yrittää epätoivoisesti korjata asiaa. Jimmy puolestaan tekee kaikkensa saadakseen edesmenneelle ystävälleen ehdokkuuden. Tony-ehdokkuuden tavoittelun lisäksi Ivy saa kuulla mullistavan uutisen, joka vie hänen keskittymiskykynsä muualle. Julian avioeroprosessi laittaa Eileenin miettimään omia ihmissuhdekuvioitaan, eikä vihainen Ana suostu luopumaan roolistaan ilman taistelua.

Tony-palkinnot

01.09.2013 klo 22:00

Tony-palkinnot. Jännitys tiivistyy. Kumpi musikaaleista lopulta kahmii enemmän Tony-palkintoja? Skandaalissa rypevä Derek uhkaa jättää koko palkintotilaisuuden väliin. Samaan aikaan Ivyn kamppailee suuren päätöksen edessä. Jimmy paljastaa Karenille menneisyyden tapahtumistaan ja sen seuraamuksista. Julia ja Tom tahoillaan päättävät ottaa rohkeasti askeleen eteenpäin ihmissuhteissaan. Heille myös ehdotetaan uutta työprojektia.

Sarja päättyy.


Teksti ja kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja