Mainos

Uutta suosikkisarjaa vailla? Kurkkaa kesäiltojen parhaat katselutärpit

Kesäkuun loppu on täällä, ja monilla on lomien aika. Varsinkin sadepäivinä voi nyt hyvällä omallatunnolla hengähtää lempisarjojen parissa. Listasimme tämän hetken parhaat sarjat, elokuvat ja dokumentit, joiden kimppuun pääset oikopäätä C More -suoratoistopalvelussa.

Voit nyt kokeilla C More -suoratoistopalvelua kaksi viikkoa täysin veloituksetta. Ota hyvä katseluasento ja aloita ilmainen kokeilu täällä!

C Moren katseluvinkit kesälaitumille:

Hittisarjat meiltä ja maailmalta

Katso kaikki C Moren alkuperäissarjat ensimmäisestä kaudesta lähtien. Alla listattuna muutamia suosikkeja, ja C Moresta löydät rutkasti lisää!

Roba (kaudet 1-5)

Kultaisella Venlalla palkittu rakastettu draamasarja Roba singahtaa viidennen kautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi, eikä suosio osoita laantumisen merkkejä! C More -alkuperäissarjan ehdottomia vahvuuksia ovat poikkeuksellisen näyttävä näyttelijäkaarti, ajankohtaiset, yhteiskunnassa esillä olevat teemat sekä koskettavat tarinat, jotka ovatkin pitäneet suomalaiset otteessaan jo vuodesta 2012 alkaen. Toukokuussa alkaneella uudella kaudella poliisi joutuu maalitauluksi ja kuohuttava tilanne luo ylitsepääsemättömältä näyttävän särön Roban poliisiaseman arkeen. Tarina alkaa sekasortoisesta terrori-iskusta, jonka seuraukset ovat robalaisille paitsi raskaat, myös henkilökohtaiset.

Sarjaa tähdittää aikaisemmilta kausilta tuttu eturivin näyttelijäkaarti: Kari Hietalahti, Leena Pöysti, Riku Nieminen, Andrei Alén, Tiina Lymi, Mimosa Willamo, Mari Perankoski, Ilari Johansson, Rauno Ahonen ja Linnea Skog. Uudella kaudella keskelle kovaa toimintaa astelee myös kaksi uutta poliisia, joita näyttelevät Annika Aapalahti (M/S Romantic) ja Alex Anton (Karppi).

Paras vuosi ikinä (kaudet 1-2)

Vuosi sitten huippusuosioon noussut kehuttu C More -alkuperäiskomediasarja Paras vuosi ikinä sai vastikään jatkoa! Toisella kaudella Miina (Ella Lahdenmäki) ja Karla (Lotta Kaihua) jatkavat elämänsä parasta vuotta kämppiksinä ja päättävät ravistella omia ennakkoluulojaan entistä enemmän. Naiset muun muassa tutustuvat esiäiteihinsä, ryhtyvät seksipositiivisiksi ja palaavat luontoon. Sarjassa nähdään myös liuta uusia näyttelijöitä, esimerkiksi Tommi Eronen, Santtu Karvonen, Marjaana Maijala, Johannes Holopainen, Vilma Kinnunen ja Samuli Niittymäki. Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaavat Tuffi Filmsin palkitut huipputekijät.

Hotel Swan Helsinki (kaudet 1-2)

Huippunäyttelijöiden tähdittämä Hotel Swan Helsinki sai ensi-iltansa vuosi sitten C Moressa ja piti katsojat otteessaan, kun sarjassa seurattiin kylmäävää murhatutkintaa ja mutkikkaita suhdekiemuroita hohdokkaassa hotellimaailmassa. Ensimmäinen kausi päättyi kutkuttavaan käänteeseen, jossa ex-hotellinjohtajan murhaaja näytti livenneen rikoksestaan kuin koira veräjästä.

Sarjan odotetulla toisella kaudella nähdään, paljastuuko totuus ja mitä kuuluu hotellin työntekijöille. Rooleissa nähdään muun muassa Oona Airola, Lauri Tilkanen, Leo Honkonen, Milka Ahlroth, Eppu Salminen, Roope Salminen, Laura Eklund Nhaga, Meri Nenonen, Konsta Laakso, Minka Kuustonen, Leo Honkonen, Jarkko Niemi, Tiia Louste ja Pyry Nikkilä.

Aallonmurtaja (kaudet 1-3)

C More -alkuperäissarjasuosikki on palasi keväällä uuden jännittävän tuotantokauden merkeissä! Uudella kaudella keskiöön nousee alamaailman kylmäävä arki vankilaympäristössä, jota kuvataan sarjassa varsin realistisesti ja säälimättömästi. Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi istuu pitkiä tuomioita vankilassa. Tuula Aaltonen (roolistaan Kultainen Venla-palkittu Maria Ylipää) on puolestaan muuttanut korsolaiseen vuokrakolmioon ja talousahdinko ajaa hänet jälleen rikolliseen liiketoimintaan. Koskettavan rikossaagan kolmannella kaudella mukaan astelee myös liuta uusia hahmoja, jotka alkavat uhata jo valmiiksi nurkkaan ahdistettua Aaltosen perhekuntaa.

The Beast Must Die

Ylistävät arviot maailmalla kerännyt Dome Karukosken ohjaama kuusiosainen trilleriuutuus pohjautuu samannimiseen murhamysteerikirjaan, jonka on kirjoittanut näyttelijä Daniel Day-Lewisin isä Cecil Day Lewis.Tiivistunnelmainen sarja kertoo surevasta äidistä, joka tunkeutuu poikansa tappajaksi uskomansa miehen elämään. Isle of Wightin kuvankauniissa maisemissa kuvattua sarjaa tähdittävät Jared Harris (Chernobyl, The Crown, Mad Men), Cush Jumbo (The Good Wife), Billy Howle (MotherFatherSon) ja Nathaniel Parker (Vanity Fair). Sivuroolissa nähdään sinivalkoista väriä, kun Elina Knihtilä esittää puolalaista kodinhoitajaa. Ensimmäisellä kaudellaan katsojat hurmannut sarja tulee saamaan jatkoa toisella tuotantokaudella.

Younger (kaudet 1-7)

New Yorkin kirjakustannusmaailmaan sijoittuvan draamakomediasarja Youngerin odotettu seitsemäs ja viimeinen kausi alkoi C Moressa toukokuussa ja on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa. Sinkkuelämää-sarjan luojana tunnetun Darren Starin luoma sarja kertoo nelikymppisestä Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan. Suosikkisarja jäi edellisellä kaudellaan huippujännittävään kohtaan yllättävän kosinnan myötä. Kenet Liza valitsee: suloisen nuoren tatuoijan Joshin vai karismaattisen pomon Charlesin? Entä miten käy Lizan kollegan Kelseyn uratavoitteiden yllättävien vastoinkäymisten edessä? Jos sarja ei ole entuudestaan tuttu, C Moresta löytyvät kaikki seitsemän kautta takaavat viihteen loppukesäksi.

A Million Little Things (kaudet 1-3)

Ystävyys ei ole iso asia – se on miljoonan pientä asiaa. A Million Little Things on kehuttu draamasarja bostonilaisesta kaveriporukasta, joka solmii tiiviitä siteitä ja arvottaa valintansa uudelleen traagisen tapahtuman jälkeen. Sarjan uusi, 3. kausi alkoi C Moressa kesäkuun alussa. Uudella kaudella mm. koronapandemia sekoittaa suunnitelmia ja ystävykset joutuvat jälleen tukeutumaan toisiinsa haasteiden ja kriisien keskellä.

The Girlfriend Experience (kaudet 1-3)

Amerikkalainen draamasarja, joka johdattaa katsojan tilapäisten suhteiden ja helpon rahan maailmaan. Sarja perustuu Oscar-voittaja Steven Soderberghin samannimiseen elokuvaan vuodelta 2009, ja mies on sarjassa mukana tuottajan roolissa. Sarja tarkastelee suhteita ekslusiivisten eskorttityttöjen ja heidän asiakkaidensa välillä. Juuri alkaneella kolmannella kaudella pääosassa on Iris (Julia Goldani Telles, The Affair), nuori neurotieteilijä Lontoosta, joka uppoutuu The Girlfriend Experiencen maailmaan.

Schitt’s Creek (kaudet 1-6)

Sympaattinen Schitt’s Creek on pienestä komediasarjasta jättimenestykseksi kasvanut kanadalaissarja, jonka menestystarina huipentui viime syksynä, kun sarja rikkoi ennätyksiä nappaamalla peräti yhdeksän Emmy-palkintoa viimeisestä tuotantokaudestaan. Schitt's Creek palkittiin parhaana komediasarjana, parhaasta mies- ja naispääosasta sekä mies- ja naissivuosasta komediasarjassa, parhaasta käsikirjoituksesta, castingista ja puvustuksesta. Sarja voitti myös kaksi Golden Globea viime helmikuussa (paras naisnäyttelijä ja paras musikaali- tai komediasarja).

Schitt's Creek kertoo Rosen perheestä (Annie Murphy, Catherine O’Hara, Eugene Levy ja Daniel Levy), joka joutuu puille paljaille ja muuttaa Schitt’s Creek -nimiseen pikkukaupunkiin parhaat päivänsä nähneeseen motelliin, jota pyörittää nyrpeän sarkastinen Stevie (Emily Hampshire). Kaupunkia johtaa erikoinen - Rosen perheen silmissä juntti - pormestari Roland Schitt (Chris Elliott) värikkään kaupunginhallituksensa avustuksella. Muita keskeisiä hahmoja sarjassa ovat paikallisen kahvilan hyväsydäminen mutta hömelö omistaja ja tarjoilija Twyla (Sarah Levy), herttainen eläinlääkäri Ted (Dustin Milligan) sekä pormestarin poika Mutt (Tim Rozon).

Sarjan 80 jakson aikana näemme, miten Roset sopeutuvat uuteen elämäänsä ja ihmisiin heidän ympärillään. Ja ihmiset heihin. Sarjaa kannattaa katsoa useampi jakso ennen katselupäätöksen tekemistä, sillä se lähtee käyntiin kunnolla vasta muutaman jakson jälkeen – ja vain paranee jakso jaksolta.

Murhakomissio (kaudet 1-4, 1.7. alkaen)

C Moresta löydät uutuussarjojen lisäksi myös parhaat klassikot. Emmy-palkitussa, Mads Mikkelsenin tähdittämässä tanskalaisessa Nordic noir -buumin aloittaneessa menestyssarjassa seurataan poliisin eliittiryhmää, joka keskittyy erityisen hankaliin rikoksiin. Sarjaa ovat innoittaneet todelliset rikokset. Tapausten lisäksi sarjassa tutustutaan tutkijoiden sotkuiseen yksityiselämään.

Uunituoreita dokumentteja

C Moresta löydät laajan kattauksen ajankohtaisia ja kiinnostavia dokumentteja.

Karalahti

Karalahti on neliosainen C More -alkuperäisdokumenttisarja jääkiekon ihaillusta ja vihatusta pahasta pojasta. Rakkaus jääkiekkoa kohtaan vie Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan SM-liigaan, maajoukkueeseen, maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Peliuran ohessa Jere liikkuu piireissä, joissa alkoholi ja huumeet ovat arkipäivää – ja tämä vie hänet lopulta teho-osastolle koomaan ja lähelle kuolemaa. Kaikkien yllätykseksi Jere nousee kuoleman porteilta takaisin maailman huipulle ja maajoukkueen kapteeniksi. Jere avioituu Nannan kanssa ja aloittaa terveys- ja fitness-alan yrittäjänä. Yhdeksän vuoden tipattomuus vaihtuu kohtuukäyttöön, mutta ylilyönnit eivät ole vieläkään historiaa.

Juuso Syrjän ohjaama ja Mika Karttusen käsikirjoittama dokumenttisarja on rehellinen ja koskettava kertomus suomalaisesta selviytyjästä. Jeren elämää käsittelevä kokoillan elokuva Karalahti tuli teatterilevitykseen toukokuussa. Elokuva ja sarja ovat itsenäisiä teoksia ja ne voidaan katsoa toisistaan riippumatta. Sarja on kiinnostanut myös länsinaapurissa, ja julkaistiin samaan aikaan myös Ruotsin C Moressa.

Assassins

Mukaansatempaava dokumenttielokuva Kim Jong-namin, Pohjois-Korean diktaattorin Kim Jong-unin veljen myrkkymurhasta Kuala Lumpurin lentokentällä vuonna 2017. Paikallinen poliisi otti pian kiinni kaksi naista, mutta nämä väittivät luulleensa osallistuvansa pilaohjelmaan. Keitä naiset ovat, kylmänviileitä ammattitappajia vai pelinappuloita hullun miehen suunnitelmassa? Dokumentin on ohjannut arvostettu ohjaaja Ryan White.

Serena vastaan tuomari

Serena Williams joutui kiistatilanteeseen Yhdysvaltain avointen finaalissa vuonna 2018 päätuomari Carlos Ramosin kanssa. Kiista johti lopulta piste- ja pelirangaistukseen. Dokumentissa perehdytään tenniksen sääntöihin, kiistaan johtaneeseen tilanteeseen ja sen jälkipyykkiin. C Moresta löytyvä ESPN:n 30 for 30 -dokumenttisarja sukeltaa pintaa syvemmälle huippu-urheilun maailmaan, kuvaten sekä suuret voitot että suuret tragediat.

Be Water

Tuore dokumentti taistelulajimestari Bruce Leestä, joka nousi vaikeuksien kautta myös Hollywood-tähdeksi ja taisteli saadakseen arvostusta aasialaistaustaisille ihmisille Yhdysvalloissa ja kautta maailman. Hän teki moneen suuren vaikutuksen elinaikanaan ja nousi kuolemansa jälkeen lähes myyttiseksi hahmoksi.

Lance

Lance on uunituore kaksiosainen dokumenttisarja Lance Armstrongista, joka muuttui globaalista ikonista kaikkien vihaamaksi sylkykupiksi suuressa doping-skandaalissa. Marina Zenovichin taidokkaasti rakentamassa dokumentissa nähdään Armstrongin koko tarina lapsuudesta nykyhetkeen – Armstrongin itsensä sekä perheen, ystävien, tiimikavereiden ja vihollisten haastatteluilla höystettynä.

Parhaat elokuvat maailmalta

C Moressa on laaja kattaus kansainvälisiä elokuvamaailman helmiä. Muun muassa seuraavat hitit ja paljon muuta:

A Quiet Place – Hiljainen paikka

Yllätysmenestykseksi noussut post-apokalyptinen kauhuelokuva, jonka tähtinä nähdään oikean elämän aviopari John Krasinski ja Emily Blunt. Krasinski on myös ohjannut elokuvan. Kauhutrillerissä perheen on elettävä täydellisessä hiljaisuudessa, sillä heidän henkeään uhkaavat äänen perustella metsästävät olennot. Millaista on elää maailmassa, missä pienikin ääni voi koitua kohtaloksi? Elokuvan jatko-osa on parhaillaan teatterilevityksessä.

Downton Abbey

Rakastettu suosikkisarja saa jatkoa elokuvan muodossa! Elokuva sijoittuu vuoteen 1927 ja sukukartanon väkeen tulee vipinää, kun kuningaspari ilmoittaa tulevansa vierailulle. Draamalta ei vierailun aikana tietenkään vältytä. Leffassa nähdään sarjasta tutut kasvot, muun muassa Hugh Bonneville, Jim Carter, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern ja Maggie Smith.

Rattiraivo

Russell Crowen tähdittämä psykologinen trilleri kiihdyttää suoraan päin kaikkien liikenteessä joskus kohtaamaa tunnetta, rattiraivoa, ja näyttää samalla mihin täysin pitelemätön liikenneraivo voi äärimmillään johtaa. Jännittävässä trillerissä Rachel (Caren Pistorius) on myöhässä sovitusta aikataulusta ja kohtaa sattumalta ajomatkallaan hänen eteensä liikennevaloihin pysähtyneen kuskin (Crowe). Pahaa-aavistamaton kohtaaminen muuttuu pian Rachelin pahimmaksi painajaiseksi. Mies päättää antaa Rachelille opetuksen ja alkaa hengästyttävä ajojahti, jossa ei ole aikaa jarruttaa.

Kuuminta realitya jenkkitahtiin

C Moresta löydät satoja tunteja maailman parhaita realitysarjoja.

Keeping Up with the Kardashians (kaudet 3-20)

Tosi-TV:n supertähdet Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Suosikkisarja Keeping Up With the Kardashians seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää. Juuri päättyneellä sarjan viimeisellä kaudella perhe sanoo hyvästit kameroille – kuinka kaikki päättyy?

Below Deck (kaudet 6-8)

Kesällä päästään hyppäämään Below Deck -realitysarjan tuoreiden kausien matkassa mitä hulppeammille huvijahdeille lämpimille vesille ja seuraamaan, miten jahtihenkilökunta palvelee vaateliaita asiakkaitaan pitkissä työvuoroissa. Työntekoa haastavat kannen alla syntyvät ihmissuhdesopat, kun asiakkaat pitää palvella hymyssä suin, vaikka työkaverin naama alkaa ärsyttää ja koti-ikävä maihin vaivaa.

The Real Housewives of Beverly Hills (kaudet 5-11)

Jos draamakiintiösi ei vielä ole täynnä, niin Beverly Hillsin täydelliset naiset täyttävät sen takuuvarmasti. Toukokuussa alkoi sarjan uusi kausi, jota seurataan C Moressa torstaisin samaan tahtiin Yhdysvaltain alkuperäisesityksen kanssa.

Ystävyydet ovat jälleen koetuksella, avioliitot karilla ja uudet kasvot tuovat lisämaustetta suhdekiemuroihin. Erika Girardin avioero ja sen syyt puhututtavat naisten keskuudessa, ja johtavat tiukkoihin yhteenottoihin ylellisten illalliskattausten äärellä. Uutena kotirouvana sarjassa nähdään suorapuheinen yrittäjä ja kahden lapsen äiti Crystal Kung Mingkoff. Mukaan astelee myös Kyle Richardsin sisar Kathy Hilton, joka tunnetaan myös Paris ja Nicky Hiltonin äitinä.

Kokeile C More -suoratoistopalvelua kaksi viikkoa ilmaiseksi!

Yllä listattuna on vain murto-osa C Moren laajasta viihdetarjonnasta, johon pääset käsiksi C More -suoratoistopalvelussa. Kaikki viihdesisällöt kuuluvat samaan pakettiin, etkä joudu maksamaan ylimääräistä esimerkiksi leffavuokrauksista. Voit myös lopettaa tilauksen netissä helposti milloin tahansa.

Laatusarjojen, -dokumenttien, -elokuvien ja -realityn lisäksi C Moressa on myös laaja kattaus koko perheen ohjelmia sekä MTV:n hittiohjelmat ilman katkoja ja osa ennakkoon katsottavissa.

Voit nyt kokeilla C More -suoratoistopalvelua kaksi viikkoa täysin veloituksetta. Tutustu lisää C Moren laajaan tarjontaan ja aloita ilmainen kokeilu täällä!

Eikö kesäpaikassasi toimi netti? Ei hätää – voit katsoa C Morea myös ilman internet-yhteyttä. Katso ohjeet offlinekatseluun täältä!

Lue myös:

    Uusimmat