Mainos

Kesä, eikä mitään tekemistä? Kurkkaa C Moren kesäkatselutärpit ja hyödynnä uuden asiakkaan kuukauden ilmaisen katselun etukoodi!

Onko tikkaa heitetty ja mölkkyä pelattu jo kyllästymiseen asti? Varsinkin sadepäivänä saa nyt hyvällä omallatunnolla hengähtää lempisarjojen parissa. Koodilla RAKKAUDENKESÄ uudet asiakkaat saavat C Moren laajan sarja- ja leffatarjonnan nyt kuukaudeksi ilmaiseksi käyttöönsä. Toimi nopeasti, ja hyödynnä etusi täällä 6. heinäkuuta mennessä!

C Moren katseluvinkit kesään 2020

Paras vuosi ikinä

C More -alkuperäissarjauutuus, räävittömällä huumorilla höystetty Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta – kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Tuffi Filmsin Jenni Toivoniemen ja Kirsikka Saaren käsikirjoittama sarja saa katsojan nauramaan ääneen ja kiemurtelemaan myötähäpeästä – niin tunnistettavista tilanteista sen huumori kumpuaa.

Ex-Onnelliset (kaudet 1-3)

C More -alkuperäissarja Ex-Onnelliset on draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Asetelma on niin herkullisen erikoinen, että kiusalliset tilanteet on taattu. Ei muuta kuin popparit esiin! Sarjasta on nyt katsottavissa kolme ensimmäistä kautta, ja neljäs kausi alkaa C Moressa syksyllä.

Hotel Swan Helsinki

Suomen huippunäyttelijöiden tähdittämä C More -alkuperäissarjauutuus Hotel Swan Helsinki koukuttaa murhamysteerillä! Hotellinjohtaja Ville Pajari (Turkka Mastomäki) katoaa äkisti ja löytyy murhattuna. Poliisitutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä karismaattisesta, mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta eroon. Murhatutkimus kiristää henkilökunnan välejä ja rakkaus pakottaa ihmisiä arvioimaan valintojaan uudelleen. Kuka murhasi Ville Pajarin?

Onnela (kaudet 1-3)

Ruotsalaiseen suosikkikomedia Solsidaniin perustuvassa komediasarja Onnelassa hammaslääkärinä työskentelevä Antti (Eero Ritala) ja hänen raskaana oleva näyttelijäpuolisonsa Saara (Elena Leeve) muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvooseen asettuakseen aloilleen. Antti ajattelee omakotitaloelämän mahdollistavan itsenäisen ja onnellisen perhe-elämän, mutta havahtuu nopeasti elävänsä keskellä keskiluokkaista unelmaa – tai painajaista – yhdessä äitinsä, naapureiden ja nolon menneisyytensä kanssa. Naapurustosta löytyy myös tuttuja, Antin vanha ystävä Markus (Pekka Strang/Max Forsman) ja vaimonsa Mette (Anna-Maija Tuokko) sekä vanha kiusankappale Jorma (Santtu Karvonen) ja tämän vaimo Titta (Pirjo Heikkilä). Suositusta sarjasta ilmestyi talvella kolmas tuotantokausi. Neljättä kautta kuvataan parhaillaan, ja se nähdään C Moressa loppuvuodesta.

Condor (kaudet 1 & 2. kausi käynnissä)

Timantinkovan trillerisarjan Condorin odotettu toinen kausi on alkanut C Moressa. James Gradyn Six Days of Condor -romaaniin perustuvassa sarjassa idealistinen nuori CIA-analyytikko Joe Turner (Max Irons) menettää äkillisessä iskussa kaikki kollegansa. Hän lähtee pakomatkalle, ja joutuu ylittämään itsensä selviytyäkseen ja puhdistaakseen nimensä. Keneen hän voi luottaa – vai voiko keneenkään?

Mystery Road (kaudet 1 & 2)

Kehuttu australialainen draamasarja, joka perustuu palkittuun samannimiseen elokuvaan. Etsivä Jay Swan on saanut tutkittavakseen mystisen katoamistapauksen Australian takamailla. Löydökset paljastavat kauan vaietun salaisuuden, joka uhkaa koko yhteisöä. Toisella kaudella Silta-sarjasta tutun Sofia Helinin näyttelemä arkeologi liittyy uutena hahmona sarjaan.

Rebecka Martinsson (kaudet 1 & 2)

Åsa Larssonin dekkareihin perustuva suosittu ruotsalainen rikosdraamasarja asianajaja Rebecka Martinssonista. Kiirunalainen Rebecka Martinsson ei ole vielä täysin löytänyt itseään siitä huolimatta, että on urallaan tukholmalaisessa asianajajatoimistossa menestynyt hyvin. Kun hänen lapsuudenystävänsä kuolee yllättäen, Rebecka palaa kotikaupunkiinsa Kiirunaan ja joutuu mukaan karmaisevaan jahtiin. Sarjasta alkoi keväällä C Moressa uunituore toinen kausi, joka on nyt kokonaisuudessaan katsottavissa.

Devils

Devils on menestysromaaniin perustuva tiivistunnelmainen trillerisarja pelottomasta sijoitusasiantuntijasta Massimosta (Alessandro Borghi), jolta viedään kaivattu ylennys odottamattoman skandaalin takia. Kun häntä pian epäillään murhasta, aavistaa hän salajuonen ja joutuu taistelemaan puhdistaakseen maineensa. Greyn anatomiasta tuttu Patrick Dempsey on mukana sarjassa isossa roolissa.

Hamilton

C More -alkuperäissarja Hamilton on suuren budjetin agenttiseikkailu, joka pohjautuu Jan Guilloun bestsellereihin. Nuori agentti Carl Hamilton palaa Navy SEAL -koulutuksesta Ruotsiin, ja samaan aikaan Tukholmaa järkyttää terrori-iskujen sarja. Tiivistunnelmaista trillerisarjaa tähdittävät lukuisista pohjoismaisista tuotannoista tuttu Jakob Oftebro sekä Wallandereista suomalaisille erityisesti tutuksi tullut konkarinäyttelijä Krister Henriksson.

Love Life (kausi 1 käynnissä)

Love Life on kehuttu Oscar-ehdokas Anna Kendrickin tähdittämä ja tuottama uusi romanttinen komediasarja rakkauden etsimisestä ja suhteista, joita yhden ihmisen matkan varrelle mahtuu. Sarjassa tutustumme Darby Carteriin (Anna Kendrick), joka asuu New Yorkissa kahden kämppiksen kanssa. Sara (Zoe Chao) on Darbyn paras ystävä ja opiskeluaikainen kämppäkaveri, joka on julistanut itsensä Darbyn suhdevalmentajaksi. Toinen kämppis, Mallory (Sasha Compere) on suorasukainen totuuden torvi. Kuvioissa pyörii vakituisesti myös Saran poikaystävä Jim (Peter Vack). Jokaisessa jaksossa tutustutaan yhteen rakkaustarinaan Darbyn elämän varrelta. Kymmeneen jaksoon mahtuu monta rakkaustarinaa – mutta onko jokin niistä pysyvä?

Younger (kaudet 1-6)

Huippusuosittu draamakomediasarja Sinkkuelämää-sarjan luojalta Darren Starilta. Younger kertoo vasta eronneesta 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan – tämähän ei voi mennä kuin putkeen. C Moresta löytyvät sarjan kaikki kuusi kautta takaavat viihteen pitkälle kesään.

A Million Little Things (kaudet 1 & 2)

Suosittu amerikkalainen draamasarja bostonilaisesta ystäväjengistä, joka solmii tiiviitä siteitä ja arvottaa valintansa uudelleen ystävänsä yllättävän kuoleman jälkeen. Sarjan molemmat tuotantokaudet löytyvät C Moresta.

Rimakauhua ja rakkautta (uusi 9. kausi)

Brittiläinen draamasarja Rimakauhua ja rakkautta seuraa kolmen pariskunnan erilaisia elämänvaiheita. Sarjassa kuvataan Rachelin ja Adamin, Jennyn ja Peten sekä Karenin ja Davidin suhdetta toisinaan komedian keinoin ja toisinaan sydäntäsärkevin kääntein. Viisi ensimmäistä tuotantokautta saivat jatkoa vuonna 2016, kun sarja palasi 13 vuoden tauon jälkeen uusin jaksoin. Nyt rakastettu jengi on palannut sarjan yhdeksännelle ja samalla viimeisellä kaudelle, joka on C Moressa katsottavissa vaikka heti.

Keeping Up With the Kardashians (kaudet 10-17, uusi 18. kausi palaa tauolta syyskuussa)

Tosi-TV:n supertähdet Kim, Kourtney, Khloé, Kendall, Kylie ja äiti Kris kuuluvat Hollywoodin kermaan. Suosikkisarja Keeping Up With the Kardashians seuraa näiden kurvikkaiden draamakuningattarien elämää. Uudella kaudella Khloén ex-mies ja lapsen isä Tristan Thompson ilmoittaa tekevänsä paluun, mikä saa Kardashianit suunniltaan. Tristan ja Khloé erosivat helmikuussa 2019 Tristanin uskottomuuden takia. Mies on kuitenkin ottanut tehtäväkseen voittaa ex-vaimonsa takaisin, ja on laittanut liehittelyvaihteen silmään. Tristan ei luovuta, mutta lähteekö Khloé uskottoman miehensä matkaan?

Million Dollar Listing Los Angeles (kaudet 8-11, uusi 12. kausi käynnissä)

Tämän hetken kuumimmat nuoret kiinteistönvälittäjät kartuttavat omaisuuttaan myymällä kysyttyjä koteja Yhdysvaltojen varakkaimmilla asuinalueilla.  Juuri startanneella 12. kaudella vanhat taistelukumppanit Altman ja Flagg yhdistävät voimansa ja toivovat saavansa myytyä valtavan talon La Jollasta. Tracy taas heittäytyy luovaksi mainostaessaan taiteilijakotia Hollywood Hillsissä.

The Real Housewives of Beverly Hills (kaudet 5-9, uusi 10. kausi käynnissä)

Jos draamakiintiösi ei vielä ole täynnä, niin Beverly Hillsin täydelliset naiset täyttävät sen takuuvarmasti. Tuoreimmalla kaudella on käynnissä pahimman sortin kolmiodraama, kun Bond-tyttönäkin tunnettua Denise Richardsia syytetään syrjähypystä ex-kotirouvakollega Brandi Glanvillen kanssa. Muut kotirouvat, eli Kyle Richards, Erika Girardi, Lisa Rinna, Dorit Kemsley, Teddi Mellencamp ja uusi tulokas Garcelle Beauvais eivät päästä Richardsia helpolla, vaan hän joutuu kameroiden edessä syytösten ristituleen. Oli syytökset totta tai ei, tämä suhdesoppa on liian herkullinen missattavaksi.

The Real Housewives of New York City (kaudet 7-11, uusi 12. kausi käynnissä)

Taattua draamaa löytyy myös ison omenan täydellisten naisten yltäkylläisestä ja hohdokkaasta elämästä. Uudella 12. kaudella ohjelmassa jatkavat entuudestaan tutut Luann de Lesseps, Ramona Singer, Sonja Morgan, Dorinda Medley ja Tinsley Mortimer. Uutena kotirouvana joukkoon liittyy Leah McSweeney.

Leah McSweeney on muotisuunnittelija ja Married to the Mob -vaatemerkin perustaja. Rahat firman perustamiseen hän sai hurjan kokemuksen kautta: McSweeney joutui vuonna 2002 välienselvittelyyn New Yorkin poliisin kanssa. Sen yhteydessä poliisi käsitteli häntä niin kovakouraisesti, että häneltä lähti kaksi hammasta. NYPD määrättiin oikeudessa maksamaan McSweeneylle 75 000 dollaria ja hän käytti rahat vaatemerkkinsä perustamiseen. Leahilla on 12-vuotias tytär. Hän on myös kotirouvista nuorin, mutta juniorin asema ei estä häntä puhumasta suutaan puhtaaksi tarpeen tullen.

C Moresta löytyvät viisi kokonaista kautta ja käynnissä oleva 12. kausi takaavat viihteen loppukesäksi.

Hyödynnä etukoodi ja aloita ilmainen katselu vaikka heti!

Koodilla RAKKAUDENKESÄ saat uutena asiakkaana C Moren laajan sarja- ja leffatarjonnan nyt kuukaudeksi ilmaiseksi käyttöösi! Toimi nopeasti, ja hyödynnä etusi täällä 6. heinäkuuta mennessä.

Eikö kesäpaikassasi toimi netti? Ei hätää – voit katsoa C Morea myös ilman internet-yhteyttä. Katso ohjeet offlinekatseluun täältä!

C Moresta löytyy laatusarjojen ja kuumimman realityn lisäksi myös uusimmat huippuelokuvat sekä laaja kattaus lastenohjelmia. Siirry C Moreen tästä!

Lue myös:

    Uusimmat