Mainos

Vihdoin aikaa laatusarjoille! Tässä C Moren katselutärpit

Oletko vielä nähnyt näitä sarjoja?

Koronaviruksen aiheuttaman poikkeuksellisen tilanteen takia moni viettää tänä keväänä tavallista enemmän aikaa kotosalla. Jotta kotoilu ei kävisi tylsäksi, kokosimme yhteen C Moren kuumimmat uutuussarjat ja viihdyttävimmät klassikot, joiden parissa hurahtaa helposti viikko jos toinenkin. C Moren saa toistaiseksi kaksi kuukautta yhden hinnalla – toimi siis nopeasti ja hyppää sarjojen maailmaan täällä!

Bäckström

Mukaansatempaava uusi ruotsalainen Leif G.W. Perssonin bestsellereihin perustuva C More -alkuperäissarja, jossa Pekka Strang on mukana merkittävässä osassa. Sarjassa seurataan kuuluisaa murhiin erikoistunutta rikosetsivää Evert Bäckströmiä, joka voi mahtailla selvittäneensä 99 prosenttia kaikista rikostapauksistaan. Mutta kun luotien lävistämä pääkallo löytyy asumattomalta saarelta, Bäckström joutuu keskelle ennennäkemätöntä mysteeriä.  

Paras vuosi ikinä

C More -alkuperäissarjauutuus, räävittömällä huumorilla höystetty Paras vuosi ikinä kertoo kahdesta elämältä turpiinsa saaneesta kolmekymppisestä naisesta, jotka päättävät pitää välivuoden ja elää viimeinkin niin, ettei vanhana varmasti kaduta - kuten löytää elämän tarkoituksen ja osallistua orgioihin. Tuffi Filmsin Jenni Toivoniemen ja Kirsikka Saaren käsikirjoittama sarja saa katsojan nauramaan ääneen ja kiemurtelemaan myötähäpeästä – niin tunnistettavista tilanteista sen huumori kumpuaa.

Killing Eve 

Ylistetty brittiläinen Luke Jenningsin kirjoihin perustuva vakoojatrillerisarja, jonka päänäyttelijät Sandra Oh ja Jodie Comer on palkittu rooleistaan mm. Golden Globe, Emmy- ja Bafta-palkinnoilla. Eve (Greyn anatomiasta tuttu Sandra Oh) on kyllästynyt työhönsä Britannian sisäisen turvallisuuspalvelun, MI5:n, rutiinitason turvallisuusviranomaisena. Villanelle (Jodie Comer) puolestaan on taitava tappaja, joka takertuu työnsä mahdollistamaan luksuselämään. Kun Eve saa tehtäväkseen napata Villanellen, päätyy sarjan naiskaksikko raivokkaaseen kissa-hiiri -leikkiin, joka johtaa molemminpuoliseen pakkomielteeseen. 

COBRA (5.4. alkaen)

Uunituore brittiläinen poliittinen trillerisarja, joka tempaisee mukaansa ensisekunneista lähtien. Laajalle levinneet sähkökatkot uhkaavat ihmisiä ympäri maata ja saavat väkivallan pursuamaan kaduille. Britannian johtavista asiantuntijoista koostuvan COBRA-komitean tehtävänä on ratkaista kriisi ja saada yhteiskunta takaisin raiteilleen. Edessä on vaikeita päätöksiä. Päärooleissa mm. Robert Carlyle (Housut pois, Trainspotting), Victoria Hamilton (The Crown), Richard Dormer (Game of Thrones).

Hotel Swan Helsinki

Suomen huippunäyttelijöiden tähdittämä C More -alkuperäissarjauutuus Hotel Swan Helsinki koukuttaa murhamysteerillä! Hotellinjohtaja Ville Pajari (Turkka Mastomäki) katoaa äkisti ja löytyy murhattuna. Poliisitutkinnan edetessä alkaa vaikuttaa siltä, että yllättävän moni on saattanut haluta päästä karismaattisesta, mutta ristiriitaisesta hotellinjohtajasta eroon. Murhatutkimus kiristää henkilökunnan välejä ja rakkaus pakottaa ihmisiä arvioimaan valintojaan uudelleen. Kuka murhasi Ville Pajarin?

Onnela

Ruotsalaiseen suosikkikomedia Solsidaniin perustuvassa komediasarja Onnelassa hammaslääkärinä työskentelevä Antti ja hänen raskaana oleva näyttelijäpuolisonsa Saara muuttavat Antin lapsuudenkotiin Porvooseen asettuakseen aloilleen. Antti ajattelee omakotitaloelämän mahdollistavan itsenäisen ja onnellisen perhe-elämän, mutta havahtuu nopeasti elävänsä keskellä keskiluokkaista unelmaa – tai painajaista – yhdessä äitinsä, naapureiden ja nolon menneisyytensä kanssa. Naapurustosta löytyy myös tuttuja, Antin vanha ystävä Markus ja vaimonsa Mette sekä vanha kiusankappale Jorma ja tämän vaimo Titta. Suositusta sarjasta ilmestyi vastikään kolmas tuotantokausi ja neljäs kuvataan kesällä.

Ex-Onnelliset

C More -alkuperäissarja Ex-Onnelliset on draamasarja viidestä lapsiperheestä, joissa vanhemmat ovat juuri eronneet. Perheet muuttavat samaan kerrostaloon, joka on rakennettu nimenomaan eronneiden lapsiperheiden tarpeita ajatellen. Asetelma on niin herkullisen erikoinen, että kiusalliset tilanteet on taattu. Ei muuta kuin popparit esiin! Sarjasta on nyt katsottavissa kaksi ensimmäistä kautta, ja kolmas kausi saadaan C Moreen toukokuussa.

Sunnuntailounas

Palkittu C Moren alkuperäissarja Sunnuntailounas on Pasilan ja Ihmisten puolueen tekijän Atte Järvisen  tuore hulvaton komedia, jossa seurataan erikoisen perheen uutta perinnettä. Isä Tauno (Taneli Mäkelä) on jäänyt eläkkeelle, ja pian sen jälkeen saanut sydänkohtauksen. Käytyään mielestään kuoleman porteilla Tauno on havahtunut elämän rajallisuuteen, ja päättänyt eheyttää suhteensa aikuisiin lapsiinsa. Lasten mielestä tämä tapahtuu kömpelösti ja ainakin 20 vuotta liian myöhään, mutta Taunolle ei koskaan ole sanottu vastaan. Siksi perhe istuu joka sunnuntai Taunon valmistamalla lounaalla.

Hamilton

C More -alkuperäissarja Hamilton on suuren budjetin agenttiseikkailu, joka pohjautuu Jan Guilloun bestsellereihin. Nuori agentti Carl Hamilton palaa Navy SEAL -koulutuksesta Ruotsiin, ja samaan aikaan Tukholmaa järkyttää terrori-iskujen sarja. Tiivistunnelmaista trillerisarjaa tähdittävät lukuisista pohjoismaisista tuotannoista tuttu Jakob Oftebro sekä Wallandereista suomalaisille erityisesti tutuksi tullut konkarinäyttelijä Krister Henriksson.

Heikolla jäällä

Jos pidit Sillasta, tulet varmasti nauttimaan tästä uudesta pohjoismaisesta trillerisarjasta. Heikolla jäällä on upeisiin arktisiin maisemiin sijoittuva C Moren alkuperäissarja, jonka pääroolissa nähdään kokenut ruotsalaisnäyttelijä Lena Endre (mm. Wallander, Miehet jotka vihaavat naisia). Endre esittää Ruotsin ulkoministeriä, joka on Grönlannissa neuvottelemassa tärkeää ympäristösopimusta. Vierailu saa dramaattisen käänteen, kun läheisillä vesillä seilaavaan tutkimusalukseen hyökätään. Sarja pureutuu ajankohtaisiin teemoihin – ilmastonmuutokseen ja ympäristökysymyksiin.

Silta

Myös Nordic Noir -klassikkosarja Silta löytyy C Moresta. Palkittu sarja seuraa Malmön lääninrikospoliisin Saga Norénia tämän tutkiessa toistaan haastavampia rikosvyyhtejä Ruotsin ja Tanskan rajalla yhdessä kööpenhaminalaisen virkaveljensä kanssa.

Rantabaari

Salatut elämät -tekijöiden uudessa draamasarjassa keskiössä ovat nuorten aikuisten kimurantit ihmissuhteet ja Helsingin kesä kaikkine houkutuksineen. Uutuussarja on koukuttanut fanit dramaattisilla ja rohkeilla käänteillään, ja sarjasta onkin kasvanut C Moren katsotuin sarja heti suursuosikki Salattujen elämien jälkeen eikä suosiolle näy loppua.

Solsidan – Onnea onkimassa

Tämä ruotsalainen komediasarja ei esittelyjä kaipaa! Elokuvan ja suomalaisen version poikineen hittisarjan kaikki kuusi tuotantokautta katsottavissa C Moressa.

Tervetuloa Sjölyckaniin!

Jos pidit Solsidanista, niin ihastut varmasti myös tähän ruotsalaiseen komediasarjaan, johon on helppo samastua. Millaisia ongelmia voi syntyä, kun kolme sukupolvea kokoontuu kesäpaikkaan saaristoon? Sarjasta on juuri alkanut C Moressa uunituore toinen kausi.

Rehtori

C More -alkuperäissarja Rehtori on viiltävän hauska komediasarja yläkoulun rehtorista Sarista (Terhi Suorlahti) ja koulun opettajainhuoneesta. Sarja tarkastelee sitä, kuinka epätoivoisiin yrityksiin ihminen voi sortua yrittäessään säilyttää kasvonsa ja kalastellessaan muiden suosiota. Päähenkilö Sari menee aina vielä vähän pidemmälle kuin katsoja ehkä ajattelisi. Rehtorin ovat käsikirjoittaneet terävistä komediakynistään tunnetut Anna Brotkin ja Paula Korva.

Aallonmurtaja

Realistisen ja koukuttavan C More -alkuperäissarja Aallonmurtajan päätapahtumat sijoittuvat Kotkaan, jossa suuren sataman lisäksi sijaitsevat rikollisuuden globaalit vesistöt. Sarjan tapahtumat käynnistyvät, kun Turkka Mastomäen esittämä Upi vapautuu vankilasta ja jatkaa rikosliigansa johtamista. Rikosvyyhdit ulottuvat vedonlyöntihuijauksista korruptioon ja ihmiskauppaan samalla kun seurataan roolihahmojen epätavallisia rakkaustarinoita ja ihmissuhteita. Liiga on kuin suurperhe, jota sitoo yhteen rakkaus ja ystävyys, mutta myös kateus, ahneus ja valtataistelut.

Roba

Suomen tähtinäyttelijöillä kuorrutettu ja Kultaisella Venlalla palkittu tiivistunnelmainen poliisidraama Roban poliisipiirin arjesta. Uusimmalla, neljännellä kaudella poliisien paineet kasvavat ennennäkemättömiin mittoihin, kun rikollisuus kansainvälistyy, huumesota syvenee ja rasististen rikosten määrä on kasvussa. Samalla poliisien tulee tulla toimeen pienemmillä resursseilla. 

Kolmistaan

Koukuttavassa komediasarjassa kolmenkympin kriisin keskellä kamppailevat kämppikset Vilma, Seve ja Markus ajautuvat jännään tilanteeseen, kun eräänä iltana homma karkaa käsistä, jonka seurauksena Vilma tulee raskaaksi. Isäehdokkaita onkin kaksi: poikaystävä Seve ja kämppis Markus – tästä tulee kiusallista. Pääosissa nähdään Eero Ritala, Pamela Tola ja Lauri Tilkanen.

Klikkaa mua

Hykerryttävän hauska komediallinen draamasarja Klikkaa mua oli valtava hitti 2010-luvun alussa, ja sarjan kaksi tuotantokautta kestävät toisenkin katselukerran. Johanna Vuoksenmaan käsikirjoittama ja ohjaama sarja kertoo eronneesta kolmen lapsen äidistä Ellasta (Minttu Mustakallio), joka yrittää löytää miestä netin deittipalvelun avulla. Sarjan hahmot ja dialogi ovat niin osuvia, että nauruhermot pysyvät koetuksella.

Bullets

Krista Kososen ja Game of Thronesista tutun Sibel Kekillin tähdittämä uutuussarja Bullets pitää otteessaan. Pieleen menneen huumeratsian jälkeen peitetehtäviin erikoistunut rikostutkija Mari Saari soluttautuu terroristiyhteyksistä epäillyn turvapaikanhakijan lähipiiriin. Tehtävä vie Saaren yhä syvemmälle valheiden verkkoon, jossa mikään ei ole sitä miltä näyttää. Tutkinnan edetessä asettaa Saari itsensä hengenvaaraan – ja samalla Helsinki on suuremmassa vaarassa kuin koskaan.

Unelmien kentät

Klassikoksi muodostunut amerikkalainen draamasarja texasilaisesta pikkukaupungista ja sen high schoolin suositusta amerikkalaisen jalkapallon joukkueesta. Jokainen tuotantokausi kuvaa yhtä lukuvuotta ja pelikautta.

Younger

Huippusuosittu draamakomediasarja Sinkkuelämää-sarjan luojalta Darren Starilta. Younger kertoo vasta eronneesta 40-vuotiaasta Lizasta, joka tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan. Tämähän ei voi mennä kuin putkeen.

Pikku naisia

Louisa May Alcottin rakastettu klassikkotarina nähdään nyt kolmiosaisena minisarjana. Kehutussa draamassa seurataan Marchin perheen tytärten varttumista samalla, kun Yhdysvalloissa käydään sisällissotaa. Aikuisuuden kynnyksellä olevat siskokset joutuvat kokemaan kovia kolauksia elämässään – rakkautta unohtamatta. Rooleissa nähdään tuoreet nuoret näyttelijät, mm. Uma Thurmanin ja Ethan Hawken tytär Maya Hawke loistaa kirjailijan urasta haaveilevana Jo Marchina ensimmäisessä suuremmassa roolissaan.

Ramy

Ylistetty draamakomedia Ramysta, nuoresta muslimista, joka yrittää New Jerseyssä löytää tasapainon ystävien, uskonnon ja deittailun väillä. Koukuttavan reipasotteisessa sarjassa päästään seuraamaan amerikkalaisen muslimiperheen elämää nuoren sinkkumiehen ronskista näkökulmasta.

Neiti Etsivä

O.C:n ja Gossip Girlin luojien uusi kuuluisaan kirjasarjaan perustuva nuorten draamatrillerisarja. 18-vuotiaan Nancy Drewn opiskelusuunnitelmat kariutuvat, joten hän voi uppoutua täysillä murhamysteeriin, jonka todistajiksi hänen kaveriporukkansa osuu.

A Million Little Things

Suosittu amerikkalainen draamasarja bostonilaisesta ystäväjengistä, joka solmii tiiviitä siteitä ja arvottaa valintansa uudelleen ystävänsä yllättävän kuoleman jälkeen. Sarjasta on vastikään alkanut uusi, toinen kausi C Moressa.

The New Pope

Draamasarja juonittelujen täyttämästä Vatikaanista, missä paavi Pius XIII makaa koomassa ja saa seuraajakseen englantilaisen Johannes Paavali III:n. Oscar-palkitun Paolo Sorrentinon ohjaamassa sarjassa sukelletaan Vatikaanin mystisten kulissien ja valtarakenteiden taakse. Uutena paavina loistaa John Malkovich.

Vida

TV ja elokuvat ovat täynnä ”en voi palata kotiin” -tarinoita, mutta mikään niistä ei kolahda niin kuin Vida. Fiksussa ja sähäkässä sarjassa kaksi täysin erilaista meksikon-amerikkalaista siskosta ovat kasvaneet erilleen itäisessä Los Angelesissa viettämiensä lapsuusvuosien jälkeen. Heidän on kohdattava menneisyytensä ja järkyttävä totuus äitinsä identiteetistä.

Gold Digger

Brittitrilleri täynnä odottamattomia käänteitä. 60-vuotias Julia on koko elämänsä ajan asettanut muiden tarpeet omiensa ohi – kunnes eräänä päivänä hän tapaa kolmekymppisen copywriterin Benjaminin, joka mullistaa hänen ajattelumaailmansa. Julian lapsilla on vaikeuksia uskoa miehen vilpittömään rakkauteen.

Deep Water

Kuusiosainen brittitrilleri kolmesta naisesta, jotka mokaavat pahasti yrittäessään säilyttää tasapainon työ- ja perhe-elämän paineissa. Väärät valinnat johtavat vakaviin seurauksiin. Tiivistunnelmainen sarja pitää otteessaan.

Seinfeld

90-luvun hittisarja Seinfeld ei esittelyjä kaipaa! Klassinen komediasarja stand up -koomikko Jerryn, hänen ex-tyttöystävänsä Elainen, neuroottisen Georgen ja omaperäisen naapurin Kramerin arkipuuhista. C Moresta löytyvät yhdeksän kautta takaavat, ettei kotisohvalla tule tylsää hetkeä.

C Moresta löytyy laatusarjojen lisäksi myös uusimmat huippuelokuvat sekä laaja kattaus lastenohjelmia ja kuuminta realityä.


Hyödynnä 2 kk yhden hinnalla -tarjous ja aloita Suomen koukuttavimman draaman katselu vaikka heti C Moressa! Tartu tarjoukseen täällä!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja