Luvassa huippuhetkiä! C Moren keväässä laatudraamaa ja suosikkisarjoja

C More tarjoaa huippuhetkiä laatudraaman parissa jälleen keväällä 2019.

C Moren kevään 2019 draamatarjonta on laadukasta ja monipuolista. Tarjolla on niin kotimaisia suosikkeja kuin ulkomaisia menestyksiä, uusia sarjoja sekä viimeisiä tuotantokausia, jotka nähdään yksinoikeudella C Moressa. Sarjoja tähdittävät muun muassa Oscareilla, Golden Globeilla ja Kultaisilla Venloilla palkitut näyttelijät.

Suomen virallinen viihdekirjasto jatkaa kotimaisen laatusisällön esittämistä myös ensi keväänä, kun C Moren alkuperäissarjojen tarjonta täydentyy Aallonmurtajan ja Roban uusilla tuotantokausilla.

Kotimaiset draamat

Toisen kauden tapahtumat jatkuvat hermoja raastavasta cliffhangerista, johon ensimmäisen kauden päätösjaksossa jäätiin. Menneisyyden synnit eivät vieläkään jätä päähenkilöitä rauhaan ja pahimmat viholliset näyttävät löytyvän omasta perheestä. Rikoksissa edetään yhä syvemmälle kansainvälisille vesille. Peli kovenee ja juonenkäänteet punoutuvat tiukemmaksi vyyhdiksi.

Toisella kaudella nähdään monia ensimmäistä kautta tähdittäneitä näyttelijöitä, mm. Maria Ylipää, Turkka Mastomäki, Saara Kotkaniemi, Joonas Saartamo, Pelle Heikkilä ja Andreas af Enehielm. Käsikirjoittajana jatkaa Miira Karhula.

2. kausi helmikuussa 2019

Roba

Neljä vuotta on kulunut robalaisten elämässä. Työtahti on kiihtynyt ja peli vain koventunut. Kahdella Kultaisella Venlalla palkitun ja suositun poliisidraaman uudella kaudella nähdään tutuista hahmoista mm. Kari Hietalahti, Aku Hirviniemi, Riku Nieminen, Tiina Lymi, Leena Pöysti, Mari Perankoski ja Ilari Johansson.

Robaan saapuu myös uusia hahmoja, joita näyttelevät Andrei Alén (Tuntematon sotilas), Gracias (Ex-Onnelliset) sekä Jussi-palkitut Mimosa Willamo, ja Linnea Skog (Ratamo). Neljännen kauden jaksojen käsikirjoitustiimiä vetää Tatiana Elf ja kauden ohjaavat Antti Heikki Pesonen, Inari Niemi ja Jäppi Savolainen.

4. kausi toukokuussa 2019

Salatut elämät

Salattujen elämien ystäviä hellitään keväälläkin, sillä koko viikon jaksot julkaistaan ennakkoon aina maanantaiaamuisin C Moressa.

Suomen katsotuin draamasarja Salatut elämät täyttää 20 vuotta tammikuun 25. päivä. Salkkareiden alkuvuoden 2019 huippuhetkiin kuuluu myös tammikuussa esitettävä jakso numero 3 500, jossa on luvassa erittäin jännittäviä ja merkittäviä käänteitä.

Kevät 2019

Ulkomaiset draamat

Pietarin kapellimestari

​​​​​​​

Kansainvälisiin ympyröihin sijoittuva uusi pohjoismainen C More -alkuperäissarja seuraa nuorta ruotsalaista liikemiestä Tom Blixeniä, joka kuvittelee pystyvänsä selviytymään keskellä venäläisen liike-elämän korruptiota ja valtapeliä. Adam Pålssonin (mm. Silta, Ennen kuolemaa) esittämä Blixen päätyy tuota pikaa syvälle hengenvaaralliseen kiistaan poliitikkojen, oligarkkien ja heidän väkivaltaisten käskyläistensä välillä.

Ystävistä paljastuu vihollisia ja liikekumppanuuksista murhaajia. Lopulta on paettava paitsi näkymättömiä ja armottomia vastustajia, myös salattua menneisyyttä. Rikostrillerin on ohjannut kansainvälisesti menestynyt Mikael Håfström ja käsikirjoituksesta vastaavat suomalaiset Aleksi Bardy ja Mia Ylönen.

Uusi sarja tammikuussa 2019

Peaky Blinders

Suosittu brittiläinen gangsteridraama palaa keväällä tuorein jaksoin. Tapahtumat jatkuvat 4. kaudelta, jossa Shelbyn perhe otti näyttävästi yhteen mafiapomo Luca Changrettan kanssa. Uudella kaudella perheen henkilökohtaiset konfliktit joutuvat taka-alalle, kun koko maailma ajautuu kaaokseen vuoden 1929 pörssiromahduksen seurauksena.

Peaky Blindersin ja Shelbyn perheen tarina kietoutuu yhteen koko Britannian ja Euroopan poliittisen tilanteen kanssa, ja politiikan ytimeen tiensä raivannut Tommy Shelby (Cillian Murphy) joutuu kohtaamaan synkempiä voimia kuin koskaan aiemmin. 5. kaudella jatkaa moni tuttu kasvo ja uusina näyttelijöinä mukaan tapahtumiin astuvat Sam Claflin (Nälkäpeli-elokuvat, Kerro minulle jotain hyvää) sekä Anya Taylor-Joy (The Witch, Split).

5. kausi huhti-toukokuussa 2019

Catch-22

Joseph Hellerin ylistettyyn kirjaan (suom. Me sotasankarit) perustuva sarja Catch-22 on Oscar- ja Golden Globe -voittaja George Clooneyn (Up in the Air, Vallan kääntöpuoli) tuorein ohjaustyö.

Ohjaamisen lisäksi Clooney myös näyttelee sarjassa, ja hänen rinnallaan nähdään muun muassa Emmy-voittaja Kyle Chandler (The Wolf of Wall Street, Unelmien kentät), Golden Globe -palkittu Hugh Laurie (House, The Night Manager) sekä Christopher Abbott (Girls, The Sinner).

Draamakomedia Catch-22 kertoo nuoresta miehestä nimeltä Yossarian (Abbott), joka taistelee USA:n puolesta ilmavoimissa Toisen maailmansodan loppupuolella. Hän ei halua kuolla sodassa ja ärsyyntyy valtaisasti Yhdysvaltain armeijaan, joka jatkuvasti kasvattaa hänen kuolemanriskiään lisäämällä Yossarianille taistelutehtäviä. Yossarian haluaa vapautuksen ja lähteä kotiin, mutta hänen lähtöyrityksensä esteenä on kaikessa järjettömyydessään koominen byrokraattinen sääntö nro. 22 (catch-22).

Uusi sarja loppukeväästä 2019

Rimakauhua ja rakkautta

Rakastettu brittiläinen komediallinen draamasarja manchesterilaisista pariskunnista, jotka nyt lähes viisikymppisinä kamppailevat vanhenemisen, vanhemmuuden ja parisuhteiden kanssa.

Adamin suhde on kariutunut, ja ensimmäistä kertaa elämässään hänellä sinkkuna on hiljaista naisrintamalla. Sen sijaan Pete ja opiskelemaan lähtenyt Jenny elävät onnensa kukkuloilla. Marsdenin tyttäret ovat aikuisuuden kynnyksellä, ja Karen pohtii, miten täyttää elämänsä, kun samaan aikaan ex-aviomies Davidilla on vientiä.

Sarja palasi vuosi sitten televisioon 10 vuoden tauon jälkeen. Pääosissa nähdään tutut näyttelijät James Nesbitt, John Thomson, Fay Ripley, Robert Bathurst ja Hermione Norris.

8. kausi alkuvuonna 2019

Cardinal

Kanadalaisessa rikosdraamassa etsivät John Cardinal ja Lise Delorme ratkovat raakoja rikoksia Pohjois-Ontarion pikkukaupungissa. Useita Canadian Screen Awards -palkintoja kerännyt ja parhaan miespääosan Kansainvälisellä Emmy-ehdokkuudella huomioitu sarja perustuu Giles Bluntin John Cardinal -kirjasarjaan.

3. kauden taustalla ovat kirjat By the Time You Read This ja Crime Machine. Sarjan pääosissa nähdään Billy Campbell (Jälkiä jättämättä) ja Karine Vanasse (Pan Am, Kosto). Sarjalle on tilattu jo 4. kausi.

3. kausi maaliskuussa 2019

Riviera

Jännitysdraama Riviera kertoo nuoresta taidekuraattori Georginasta, jonka rikas aviomies lavasti ensimmäisellä kaudella oman kuolemansa. Toinen kausi jatkaa siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin: miehen perhe tekee surutyötä, kun Georgina yrittää selvitä tekemistään rikoksista. Kuvioihin saapuu Elthamin perhe, joka vaikeuttaa Georginan suunnitelmia merkittävästi.

Sarjan pääosassa jatkaa Julia Stiles (Jason Bourne, 10 Things I Hate About You) vierellään Lena Olin (Alias, Pieni suklaapuoti). Toiselle kaudelle liittyy lisää nimekkäitä nimiä, muun muassa Will Arnett (Arrested Development, Bojack Horseman).

2. kausi loppukeväästä 2019

Veep - Rouva varapresidentti

Palkintoja rohmunnut poliittinen satiirisarja huipentuu seitsemänteen tuotantokauteen. Vuosien varrella niin varapresidenttinä kuin presidenttinäkin nähty, Julia Louis-Dreyfusin esittämä Selina Meyer on viimeisellä kaudella valmis yrittämään vielä kerran presidentiksi – nöyryytyksenkin uhalla.

Tällä kertaa vastaehdokkaaksi lähtee muuan toinen sarjasta tuttu kasvo, mikä ei tee Selinan jo valmiiksi potentiaalisen kaoottisesta kampanjasta yhtään helpompaa. Vuonna 2012 alkanut Veep on voittanut huimat 17 Emmy-palkintoa.

7. ja viimeinen kausi maaliskuussa 2019

Younger

Younger kertoo juuri avioeronneesta nelikymppisestä Lizasta, jolla on vaikeuksia löytää töitä oltuaan vuosikausia kotiäitinä. Ystävänsä patistelemana Liza tekeytyy 26-vuotiaaksi saadakseen unelmiensa työpaikan kustantamoalalla. Liza aloittaa myös suhteen 26-vuotiaan nuoren miehen kanssa ja päätyy elämään nuoruuttaan uudelleen yrittäen samalla taiteilla kahden eri elämänsä ristiaallokossa. Sarjassa nähdään paljon hauskaa dialogia ja tilannekomiikkaa sekä tuodaan esiin nuorten aikuisten nykyhömpötyksiä 40-vuotiaan silmin.

Sinkkuelämää-luoja Darren Starin uuden menestyssarjan pääosissa nähdään myös Broadway-tähtenä tunnettu Sutton Foster, Hilary Duff (Lizzie McGuire, Gossip Girl) sekä Debi Mazar (Entourage-sarja). Younger on hauska ja kekseliäs komediasarja, jota on syystä verrattu mm. Sinkkuelämään ja Gilmoren tyttöihin. Kuudennen kauden jaksot julkaistaan C Moressa jenkkitahdissa.

6. kausi kesäkuussa 2019

Real Housewives of Beverly Hills

Luksusta, vaurautta ja rajattomasti etuoikeuksia – tätä kaikkea on Beverly Hillsin täydellisten naisten elämä. Kirjaimellisesti. Ylenpalttisuuden mukana elämään tulee myös paljon draamaa ja 9. kaudella leidien seuraan liittyy näyttelijätär Denise Richardsson (Villit kuviot, James Bond: Kun maailma ei riitä).

9. kausi vuoden 2019 aikana

Game of Thrones

Maailman suurin ja seuratuin sarja Game of Thrones huipentuu ensi vuonna 8. ja viimeiseen kauteensa. George R. R. Martinin Tulen ja jään laulu -kirjasarjaan. Kaudessa on vain 6 jaksoa, mutta niiden on spekuloitu olevan elokuvamittaisia, n. puolitoistatuntisia. Ratkeaako valtaistuinpeli viimein? Kuka selviää, kuka jää henkiin? Kuka istuu sarjan lopulla rautavaltaistuimelle?

 8. ja viimeinen kausi vuoden 2019 aikana

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja