SM-liigaillassa ikävä tapaus: KooKoo-maalivahti ambulanssilla tutkimuksiin

KalPa haki neljännen peräkkäisen voiton jääkiekkoliigassa lyödessään Kouvolassa KooKoon maalein 2–1. Isäntien taivaalle alkoi kertyä muitakin pilviä kuin kuopiolaisiin verrattuna käänteinen tappioiden suma.

Maajoukkueen koronakaranteenista vapautunut laitahyökkääjä Aleksi Klemetti oli juuri viimeistellyt illan voittomaalin 44. minuutilla, kun vieraiden Kai Kantola ajautui samassa hyökkäyksessä KooKoon maalivahti Victor Brattströmin päälle osuen polvellaan ruotsalaisen päähän.

Toiseksi eniten Jukurien Sami Rajaniemen jälkeen tällä kaudella SM-liigassa pelannut Brattström lähti hallista ambulanssilla jatkotutkimuksiin.

– Pelinopeuden ja -tason suhteen tämä oli vaativin peli pitkään aikaan. Matej Tomek pelasi maalissa huippuottelun. Roikuimme mukana ja pystyimme lopussa painamaan hyökkäyksiä KooKoon päätyyn, totesi KalPan päävalmentaja Tommi Miettinen.

KooKoo maksoi kallista hintaa Martin Bergerin ja Christian Thomasin lipsahduksista, joista Klemetti, 22, ja liigauransa kolmannen maalin tehnyt nelossentteri Severi Immonen, 20, tekivät KalPan päätöserän maalit. Thomas hukkasi myös rangaistuslaukauksen, jonka oli ansainnut alivoimalla kasvotusten Tomekin kanssa päässyt Toni Suuronen.

– Kolmas erä oli harmittava. KalPa viimeisteli paikoistaan tehokkaasti. Yhdellä maalilla on paha voittaa, kiteytti KooKoo-käskyttäjä Jussi Ahokas