SM-liigassa on räjähtämässä siirtopommi! Nämä kaksi seuraa kamppailevat Eric Perrinistä

Viime kaudella SM-liigan ulkomaalaisten kaikkien aikojen pisteykköseksi noussut Eric Perrin pohtii MTV Sportin tietojen mukaan kahden suomalaisseuran välillä ensi kauden joukkuevalintaansa.

Videolla tunnelmia Kärppien mestaruusjuhlista.

Perrinin seuravaihtoehdot ovat JYP ja Lukko. MTV Sportin tietojen mukaan Lukon tarjous on rahakkaampi, mutta tunnepuoli vetää Perriniä enemmän Jyväskylään. Lopullisen päätöksen ensi kauden seurastaan kanadalainen tehnee lähiaikoina.

42-vuotias Perrin mielletään JYPin seuraikoniksi. Hän johdatti joukkueen seurahistorian toiseen Suomen mestaruuteen vuonna 2012. Hän on myös JYPin kaikkien aikojen ensimmäinen ulkolaiskapteeni. Kaikkiaan kuusi kautta Jyväskylässä pelanneen Perrinin ja JYPin tiet erosivat keväällä 2015.

Edelliset kolme kautta Perrin on pelannut TPS:ssä. Viime kaudella kanadalainen teki 50 peliin tehot 23+20=43. Pudotuspeleissä hän tehoili kymmenessä ottelussa 6+3=9.

Eric Perrin ohitti loppuvuodesta 2017 Otakar Janeckyn SM-liigan kaikkien aikojen pistepörssissä ulkomaalaispelaajien osalta. Hän on pelannut Suomessa myös Jokereissa, Ässissä ja HPK:ssa. 

Lue myös:

    Uusimmat