SM-liigan pudotuspelijoukkue sorvasi jatkosopimuksen luottohyökkääjän kanssa: "Kyseessä on hyvä ihminen"

Jääkiekon SM-liigaseura Rauman Lukko ja hyökkääjä Toni Koivisto ovat solmineet ensi kauden kattavan jatkosopimuksen, Lukko tiedottaa.

– Todella hyvät fiilikset. Ykkösvaihtoehtoni oli jäädä Lukkoon. Täällä on tullut viiletettyä jo useampi vuosi ja olen todella tykännyt olla täällä. Hienoa, että saan jatkaa ainakin vielä vuoden Lukossa, 36-vuotias luottohyökkääjä sanoo.

Lukon urheilujohtaja Kalle Sahlstedt sanoo Koiviston tuovan joukkueeseen luisteluvoimaa ja kokeneen pelaajan esimerkkiä.

– Kyseessä on hyvä ihminen ja hieno persoona, joka pystyy näyttämään nuoremmille esimerkkiä, niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Hän on pitänyt kropastaan hyvää huolta ja hän on tunnollinen harjoittelija.

Lukossa juniorivuosinakin pelannut, seuraa suurimman osan aikuisurastaan edustanut Koivisto iski kuluvan kauden runkosarjassa 58 ottelussa tehopisteet 18+11=29.

– 18 maalia runkosarjassa on hyvä määrä Tonille ja hän on omalla tekemisellään ansainnut tämän jatkosopimuksen. Toni pystyy olemaan suunnannäyttäjä kevään peleissä. 

Lukon kausi jatkuu puolivälierissä Tapparaa vastaan. Ottelusarja käynnistyy huomenna perjantaina Tampereella.

Lue myös:

    Uusimmat