Lukolle luja vahvistus jääkiekon MM-mitalistista – "Hyvä viesti"

SM-liigaseura Rauman Lukko on solminut tshekkiläispuolustaja Jakub Krejcikin, 27, kanssa jääkiekkokauden 2018–2019 kattavan sopimuksen.

Videolla Teemu Selänteen haastattelu, jossa legenda kertoo ajatuksiaan suomalaisista uusista NHL-tähdistä.

187-senttinen ja 90-kiloinen Krejcik on juhlinut kahtena viime keväänä Tshekin liigan mestaruutta HC Kometa Brnon paidassa. Viime kaudella hän iski 52 runkosarjaottelussa tehot 8+27=35 ja kirjautti pudotuspeleissä kahdeksan maalisyöttöä. 

Krejcik on myös kuulunut vuosien ajan Tshekin maajoukkueen vakiorinkiin. Vuoden 2012 MM-pronssimitalisti oli mukana viime keväänkin MM-kisoissa. 

– Krejcik on meille todella hyvä rekrytointi tähän kohtaan. Kyseessä on hyvässä iässä oleva Tshekin maajoukkuetason pelaaja, jolla on vahvaa kansainvälistä kokemusta. Hän osaa pelin kokonaisvaltaisesti ja on pystynyt tekemään urallaan hyvää tulosta, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kuvailee seuran tiedotteessa.

– Olemme neuvotelleet hänen kanssaan pitkään, ja hänellä olisi ollut ottajia varmasti monessa muussakin liigassa. Kaikista niistä vaihtoehdoista hän oli kuitenkin halukas tulemaan juuri meille. Se on hyvä viesti, sillä se kertoo siitä, että meidän maineemme ja usko tämän hetkiseen ja tulevaisuuden tekemiseemme ovat kovat. Pelaaja uskoo ja me uskomme, että hän voi ottaa urallaan sen seuraavan lisäaskeleen juuri Lukossa.

Lue myös:

    Uusimmat