SM-liigan huippuottelulle dramaattinen loppu! Juha-Pekka Hytösen juhlapelissä satumainen käänne

JYP tekee 2-3 maalin 3:18

Jääkiekon SM-liigassa perjantain kierroksella ohjelmassa oli viisi ottelua. Herkkupalana toimi Tampereen paikalliskamppailu, joka sai dramaattisen lopun.

Ilves ja Tappara olivat kahden erän jälkeen lukemissa 2–2. Ilves karkasi uudelleen johtoon, kun Joonas Oden naulasi illan toisen osumansa.

Hetki tästä ja Tappara oli taas rinnalla. 3–3-tasoituksesta vastasi Anton Levtchi, jolle maali oli kauden 20:s.

Taisto näytti jo etenevän jatkoajalle. Mutta vielä mitä.

Kotiyleisö sai mannaa oikein isolla kauhalla, kun ajassa 59.54 Matias Mäntykivi naulasi kiekon verkkoon.

Dramaattisen voiton myötä Ilves nousi nyt pisteen päähän sarjan kärjessä olevasta Tapparasta.

Perjantain kierroksella nähtiin myös yhden aikakauden loppu, kun JYPin pitkäaikainen kapteeni Juha-Pekka Hytönen pelasi ammattilaisuransa viimeisen ottelunsa.

Ässät meinasi kuokkia iltaa oikein kunnolla, kun Derek Barach siirsi vieraat kolmannessa erässä jo 3–1-johtoon.

Sitten koitti satumainen käänne.

Ajassa 47.54 illan juhlasankari Hytönen siivosi kiekon verkkoon.

Juhlasankarin kavennus herätti JYPin.

Hetki tästä ja Rasmus Heljanko naulasi tasoituksen.

Hytösen juhlailta huipentui JYPin voittoon, kun jatkoajalla Braden Christoffer ampui 4–3-voittomaalin.