SM-liigakierroksen kaikki maalit: TPS:n maalitykki heräilee, Mikkelissä iskettiin komeita osumia

Maalikooste: TPS - KooKoo 2:57
Videolla TPS-KooKoo-ottelun maalikooste.

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua. Turussa TPS oli armoton KooKoon heikon hetken keskellä. Mikkelissä Jukurit ja HPK iskivät komeita osumia.

Turussa TPS nappasi vasta kauden toisen täyden pistepottinsa, kun se kaatoi KooKoon lukemin 4–1.

Ottelu sai ratkaisevat loppusävelet kolmannessa erässä, kun KooKolle sattui musta hetki. Isännät rankaisivat kahdesti minuutin sisällä. Ensin Ville Lajunen osui siniviivan tuntumasta, ja perään Lauri Pajuniemi täräytti kiekon verkkoon läpiajosta.

Viime kaudella peräti 26 maalia tehnyt Pajuniemi alkaa hiljalleen heräilemään. Pajuniemi on nyt kahden ottelun maaliputkessa. Yhteensä hänellä on kolme osumaa kasassa.

Maalikooste: TPS – KooKoo:

Mikkelissä esillä olivat Jukureiden venäläismeksikolainen hyökkääjä Kristian Afanasjev ja HPK:n Valtteri Puustinen. Molemmat iskivät kaksi maalia mieheen, kun Jukurit oli parempi lukemin 5–2.

Iltaa värittivät komeat osumat, joista esimerkkeinä toimivat Jukureiden Samuli Piipposen 3–1- ja Puustisen 3–2-maalit.

Maalikooste: Jukurit – HPK:

Maalikooste: Jukurit - HPK 4:47