TPS armottomana KooKoon synkän hetken keskellä, HPK:n vaikeudet jatkuvat – näin SM-liigassa pelattiin keskiviikkona

Jääkiekon SM-liigassa keskiviikon kierroksella ohjelmassa oli kaksi ottelua. Turussa TPS isännöi KooKoota, kun taas Mikkelissä Jukurit sai vieraakseen HPK:n.

Liigan häntäpään taistelussa HPK:n vaikeudet sen kuin jatkuivat. Jukurit karkasi avauserässä 2–0-johtoon Joachim Rohdinin ja Kristian Afanasjevin osumilla.

Afanasjevin illan toinen katkaisi HPK:n selkärangan kolmannessa erässä. Venäläishyökkääjä tykitti kauden kuudennen osumansa HPK-vahdin Joona Voutilaisen nokan edestä.

5–2-voiton myötä Jukurit nousi sarjataulukossa HPK:n edelle sijalle 11. Jukurit on napannut 16 ottelusta 17 pistettä. HPK on nyt sarjataulukossa sijalla 13.

Turussa TPS yritti parantaa nihkeää kotisaldoaan ottelussa KooKoota vastaan. Hanke lähti mainiosti käyntiin, kun kultakypärä Josh Kestner vei isännät johtoon jo 37 sekunnin pelaamisen jälkeen.

Lopullinen ratkaisu syntyi KooKoon synkän hetken keskellä kolmannessa erässä. TPS oli armoton, kun se paukutti minuutin sisään kaksi osumaa. Ensin Ville Lajunen yllätti KooKoo-vahdin Victor Brattströmin siniviivalta. Perään Lauri Pajuniemi karkasi läpiajoon KooKoo-puolustajan Juho Rautasen kompuroinnin jälkeen. Komeat veivit ja kiekko verkkoon.

4–1-voiton myötä TPS nousi sarjataulukossa sijalle kahdeksan. Turkulaisten ero seitsemäntenä olevaan KooKooseen on vain yksi piste.

Keskiviikon SM-liigakierroksen lopputulokset:

TPS-KooKoo 4–1
Jukurit-HPK 5–2

Lue myös:

    Uusimmat