SM-liigakärki Lukon suurimpien haastajien joukkoon nousee yllätyksiä – mutta miksi Kärpät ei saa vieläkään asiantuntijoiden luottamusta?

4:42
Lukko on edelleen suurin suosikki mestariksi, mutta ketkä ovat kovimmat haastajat? C Moren asiantuntijat nostavat esiin myös mahdollisia yllättäjiä.

Ylivoimaisesti jääkiekon SM-liigan kärjessä porskuttavan Rauman Lukon ykköshaastajien paikoille nousee C Moren asiantuntijoiden mestaribarometrissä kaksi seuraa, mutta muutamat alkukauden onnistujat on jo tässä listauksessa unohdettu täysin mitalikandidaattien joukosta.

Asiantuntijat Ari Vallin ja Lasse Kukkonen esittelivät viime perjantain Liiga-lähetyksessä asiantuntijatiimin valinnat Lukon kärkihaastajaksi ja nostivat esiin myös potentiaalisia loppukauden yllättäjiä.

Tähän joukkoon nousi KooKoo. Kukkonen muistuttaa kouvolaisten hurjasta tilastosta juuri Lukkoa vastaan.

– KooKoo on ollut tosi vahva jo pitkään. Se on hyvin tasainen suorittaja, ja pystynyt pelaamaan erittäin sarjakärki Lukkoa vastaan – viimeiset seitsemän peliä taitavat olla 6-1 KooKoolle, Kukkonen toteaa.

Sen sijaan parhaimpia pelaajiaan menettäneet Pelicans ja Ilves ovat samalla pudonneet asiantuntijoiden listauksen ulkopuolelle.

Yllättäen myöskään Kärppien hiljattain päättynyt kahdeksan ottelun voittoputki ei riittänyt nostamaan joukkuetta viiden mestarikandidaatin joukkoon. Vallin ja Kukkonen perustelevat päätöksiä jutun videolla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja