Slovakialaishyökkääjä oli vuoden pelaamatta, ansaitsi nyt sopimuksen Lukkoon – "Tästä voi tulla tosi hyvä tarina vielä"

Slovakialaishyökkääjä Kristian Pospisil jatkaa Rauman Lukossa, seura kertoo verkkosivustollaan

Pospisil ja Lukko ovat allekirjoittaneet 1+1-mallisen sopimuksen, jossa optiovuosi on seuralla. Pospisil, 23, oli koko viime kauden pelaamatta loukkaantumisen takia ja tuli aiemmin kesällä koesopimuksella Lukon riveihin. 

Kesän omatoimijakson jälkeen Lukko halusi nähdä Pospisilin tositoimissa harjoituspeleissä ja vakuuttui miehen osaamisesta. 

– Kristianilla on hyvä peliäly, osaa lukea peliä ja uskaltaa suorittaa. Tästä voi tulla tosi hyvä tarina vielä. Uskon, että tulee yllättämään monet. Monipuolinen ja vähän omalaatuinenkin pelaaja, Lukon päävalmentaja Pekka Virta toteaa seuran tiedotteessa ja jatkaa:  

– Hyvä maalilaukaus, jolla tarkoitan kykyä tähdätä kun haetaan ratkaisua. Uskaltaa ottaa ohjat omiin käsiinsä ja hänellä on vahva pyrkimys ratkoa pelejä. Haaste on samalla joukkuepelaamisessa ja kurinalaisuudessa, mutta mieluummin näin päin, että on talenttia ja kykyä. En ole ollenkaan huolissani siitä.

Pospisil pelasi toissa kaudella kaksi ottelua AHL-seuran Toronto Marliesin riveissä sekä 51 runkosarjanottelua ECHL-sarjan Orlando Solar Bearsin paidassa. 51 ottelussa syntyi 13+13=26 tehopistettä. 

Pospisil on pelannut neljä Lukon harjoitusottelua, joissa hän on tehnyt tehot 1+1.

Lue myös:

    Uusimmat