Mainos

Kuvat: Skoda tarjoilee esimakua tulevasta maasturistaan

Skoda tuo näytille Genevessä tulevien SUV-malliensa muotokieltä esittelevän VisionS-konseptiauton. Kyseessä on 4,7 metriä pitkä kolmella penkkirivillä varustettu katumaasturi, jollaista Skodalta odotetaan markkinoille tänä vuonna.

Skoda esitteli nykyisessä mallistossa käytetyn muotokielen kaksi vuotta sitten VisionC-konseptiauton muodossa. Nyt valmistaja on laajentamassa myös SUV-mallistoa ja tuo uusiin katumaastureihin samoja muotoilullisia piirteitä. Autosta löytyy pitkiä suoria linjoja, joita korostetaan terävillä pokkauksilla. Erilaisilla varjostuksilla saadaan aikaan muotoja tehokkaasti esiin tuovia korostuksia.

Edessä huomio kiinnittyy leveään jäähdyttimensäleikköön ja terävän ilmeen omaaviin ajovaloihin. Sivusta katsottuna auton maasturimaisuus tulee esille parhaiten kulmikkaista pyöräkoteloista. Laskeva kattolinja puolestaan antaa ilmeeseen sporttisuutta. Peräosaa hallitsee leveä diffuusori ja kaksi pyöreää pakoputken päätä.

Kokonaispituutta autolla on 4,7 metriä, leveyttä 1,91 metriä ja korkeutta 1,68 metriä. Sisätiloista löytyy kolme penkkiriviä ja merkille totuttuun tyyliin kerrotaan olevan runsaasti.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja