Skoda esittelee täysin uuden automallin vielä tänä vuonna – nämä asiat siitä tiedetään

0:47

Skoda esitteli Pariisin autonäyttelyssä konseptiauton, jonka tuotantoversio nähdään vielä tämän vuoden aikana.

Skoda pyrkii tosissaan Ranskan automarkkinoille. Pariisin autonäyttelyssä valmistaja esittelee mallistoaan isolla kattauksella. Esimerkiksi Karoq- ja Kodiaq-katumaastureista esillä on uusia malliversioita, kuten tehokas Kodiaq RS.

Pääkuvan videolla esitellään Skodan panssaroitu Superb-malli.

Uusinta uutta on Vision RS -konseptimalli. RS on totuttu yhdistämään tsekkimerkin sporttisimpiin versioihin, ja sitä henkeä konseptissa onkin.

Skodalta kuitenkin kerrotaan, että ensin tuotantoon tulevat tavallisemmat versiot. Eikä niitä tarvitse odottaa pitkään: tuotantomalli esitellään jo tämän vuoden puolella.

Vision RS sijoittuu mallistossa Fabian ja Octavian väliin. Sen mallinimeksi ei ole tulossa entiseen tapaan Rapid, vaan uusi auto saa myös uuden nimen. Tuotantoautossa ei nähdä konseptin ledivaloja maskissa ja logossa, sisätilatkin ovat visiota tavallisemmat.

Auto on viisiovinen pystyperä, mutta sen verran pitkähkö, että profiilissa on farmarimaisuutta. Tuotantoon on tulossa vain yksi korimalli.

Vision RS -konseptiauto on ladattava hybridi. Sähkömoottorin ja 1,5-litraisen bensaturbon yhteisteho on 245 hevosvoimaa. Toimintamatka sähköllä on 70 kilometriä.

Skoda esittelee Pariisissa myös Octavian uudistuneen kaasumallin. Nyt kaasutankkia on suurennettu ja bensiinitankkia pienennetty. Kaasulla pääsee yhdellä tankkauksella jo 480 kilometriä.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja