Sketsihahmon räppi räjäytti potin – "Katselukertojen määrä on ihan käsittämätön!"

Helmikuun alussa Putouksen suorassa lähetyksessä nähtiin jättiyllätys, kun räppäri Pikku G saapui esiintymään Ernest Lawsonin sketsihahmo Ansa Kynttilän kanssa. Esityksestä Youtubessa julkaistusta videosta on tullut valtava hitti.

Putouksen yhdeksännen kauden kolmannessa jaksossa helmikuun alussa nähtiin yllätysvieras, kun räppäri Pikku G eli Henri Vähäkainu, 30, saapui esiintymään sketsihahmo Ansa Kynttilän kanssa.

Ernest Lawsonin, 29, luoma hahmo esitti ohjelmassa oman tulkintansa Pikku G:n vuoden 2003 jättihitistä Me ollaan nuoriso.

Ansa Kynttilän ja Pikku G:n esityksestä julkaistua videota on katsottu tämän artikkelin kirjoitushetkellä Youtube-videopalvelussa 1 460 681 eli lähes 1,5 miljoonaa kertaa.

– Tuo katselukertojen määrä on ihan käsittämätön! Olen innolla ja hämmennyksellä seurannut kuinka paljon sitä katsottu ja kuunneltu, Ernest Lawson kommentoi MTV.fille.

– Ilmeisesti kouluikäiset ovat ottaneet biisin omakseen. Olen saanut Instagramissa hirveän määrän viestejä, jossa kerrotaan että räppivideota katsotaan välituntisin koulun pihalla ja käytävillä.

Hauskinta on ollut Lawsonin mukaan kuulla, että monissa kouluissa oppilaat ovat treenanneet biisin kevätjuhlassa esitettäväksi.

– Onneksi näissä viesteissä on kerrottu, että sanoja on muokattu hieman kiltimmäksi. Toisin kuin lyriikoissa sanotaan, oppilaathan eivät oikeasti ole idiootteja!

Lawson kiittelee vuolaasti Pikku G:tä Me ollaan nuoriso -kappaleesta.

– Se kuuluu vahvasti minun ikäpolveni lapsuuteen. On ollut kunnia tuoda se myös nykynuorten tietoisuuteen.

Kymmenen vuotta sitten uransa lopettanut Pikku G palasi vuonna 2017 musiikin pariin. Räppäri kertoi MTV:n haastattelussa seuranneensa Putousta ohjelman ensimmäisestä kaudesta asti suostuneensa mukaan heti, kun häntä pyydettiin.

Ansa Kynttilän versio hänen hittikappaleestaan puhutteli artistia itseäänkin. 

– Mielestäni pystyn olemaan siinä ikään kuin puolustamassa nuorisoa ja se on hauskaa.

Katso alla myös Ansa Kynttilän tulkinta Roope Salminen & Koirat -yhtyeen Madafakin darra -hitistä edellisessä Putous-lähetyksessä!


Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!


Uusimmat