Sketsihahmokisaan paluuta yrittävät tähdet tekivät paljastuksen hahmoistaan: "Jotain, mitä ei ole koskaan ennen Putouksessa nähty"

2:36
Mitä sketsihahmoa Aija Pahkala suorastaan rakastaa? Katso video!

Putouksen ensi lauantain jaksossa tehdään historiaa, kun hahmokisassa pudonneet näyttelijät hakevat jatkopaikkaa jokerikilpailussa. Aija Pahkala ja Maaria Nuoranne vierailivat Viiden jälkeen -lähetyksessä.

Aija Pahkalan sketsihahmo Anja Jankka oli ensimmäinen, joka joutui kotimatkalle. Toisena kisasta joutui luopumaan Maaria Nuoranteen hahmo Päivi Viemää.

Viiden jälkeen -lähetyksessä vierailleet näyttelijät saavat tulevana lauantaina uuden mahdollisuuden, kun Putouksen sketsihahmokisasta pudonneet pääsevät hakemaan jatkopaikkaa jokerikierroksella.

Tällaisia ovat uudet sketsihahmot

Nuoranne kertoo keksineensä uuden hahmon selattuaan puhelimensa muistiota, johon hän kirjaa öiset ideansa. Pahkala sai niin ikään idean hahmostaan keskellä yötä. Kun hän vei idean puvustajalle, tämä katsoi häntä pitkään.

– Aijan hahmosta voin paljastaa, että ulkomuoto on jotain, mitä ei ole koskaan ennen Putouksessa nähty, Nuoranne paljasti.

– Se on kyllä ihan erilainen kuin mitä mun eka hahmo, Pahkala myötäili.

Nuoranteen uusi hahmo on Pahkalan mukaan "aika ärsyttävä, mutta hyvin tunnistettava".

– Tunnen varmaan viisi tämän tyyppistä henkilöä, Pahkala paljasti.

Putous MTV3-kanavalla ja MTV-palvelussa lauantaisin kello 19.30. MTV-palvelusta löydät myös koko Viiden jälkeen -lähetyksen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja