Sketsihahmo Auto-Sepon ympärille on syntynyt aktiivinen fanikulttuuri – Antti Tuomas Heikkinen hämmästelee: "Ei sitä tajua täällä studion nurkissa"

0:43
Putous-tähti Antti Tuomas Heikkinen paljastaa, mitä Auto-Sepon fanikulttuuri merkitsee näyttelijälle

Putous-näyttelijä Antti Tuomas Heikkisen sketsihahmo Auto-Seppo on saanut tunnustusta kotipaikkakunnallaan Tikkakoskella.

Putous-tähti Antti Tuomas Heikkinen koki hiljattain iloisen yllätyksen, sillä näyttelijän sketsihahmolle Auto-Sepolle oli järjestetty helmikuussa oma fanitapahtumansa Tikkakoskella, josta hahmo on kotoisin. 

Näyttelijä kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen olevansa erittäin otettu siitä, että Auto-Seppo on tehnyt tällaisen vaikutuksen tikkakoskelaisiin. 

– Ihan hullua. Mä sinne Keski-Suomeen päin totesinkin, että kun ei sitä tajua täällä studion nurkissa, kun täällä ollaan ja keksitään vitsejä, että miten iso juttu tämä voi olla jollekin. Tikkakoskelaiset osoittivat, että heille on hirveän tärkeää, että on joku, joka edustaa heitä. Niin se oli ihan huikeaa huomata ja mahtavaa, että he järjestivät tuollaisen tempauksen, Heikkinen kertoi mielissään. 

Näyttelijän vierellä ollut juontaja Christoffer Strandberg komppasi Heikkistä. 

– Se oli liikuttavaa oikeasti! Se on hurjaa huomata, miten Putouksella on sellaisia vaikutuksia, mitä näyttelijät ei voi edes kuvitellakaan kun lähtee kirjoittamaan hahmoa. Strandberg mietti. 

Putouksen 13. tuotantokaudella ollaan nyt puolivälissä, sillä takana on viisi jaksoa ja viisi on vielä edessä. Vaikka kisaväsymystä olisikin toisinaan hieman ilmassa, eivät näyttelijät anna sen vaikuttaa tekemäänsä työhön. 

– Kyllä mä voin myöntää, että vähän väsyttää jo tässä vaiheessa, mutta musta tuntuu, että tässä jaksossa jotenkin päästettiin irti siitä väsymyksestä ja annettiin vaan mennä, Heikkinen pohti. 

Strandbergin mukaan ryhmä on päättänyt yhdessä nauttia jokaisesta tekemästään lähetyksestä ja pyrkivänsä tekemään katsojille hyvää viihdettä jaksosta toiseen. Hän itse kertoo rentoutuneensa töiden ulkopuolella muun muassa uuden kotinsa lähiympäristön lenkkipolkuihin tutustumalla. Heikkinen kertoo puolestaan, että vapaalla ollessaan hän pyrkii kääntämään ajatuksensa pois töistään. 

– Aktiivisesti olen pyrkinyt olemaan ajattelematta tätä työtä, yritän ottaa nuo vapaapäivät todella iisisti, Heikkinen summaa. 

Putous MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa lauantaisin kello 19.30. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja