Mainos

Sivusto jakaa kuvia "kuumista miehistä metrossa" – nämä ominaisuudet sytyttävät naiset

Jokainen voi tahollaan pohtia, millainen meteli nousisi sivustosta, joka arvostelisi naisia tähän tapaan!

Lontoolaisessa metrossa matkustava mies voi nyt päätyä tietämättään TubeCrush.net-sivustolle. Sivusto kerää kuvia "komeista miehistä", jotka ajavat metrolla.

Käyttäjät ottavat miehistä kuvia, usein salaa, ja lähettävät niitä sivustolle. Siellä muut käyttäjät kommentoivat ja arvostelevat miehiä, kertoo Business Insider -lehti.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Jos kuva ei näy, katso se täällä.

Rikkautta ja siisteyttä henkivät kuvat ovat käyttäjien suosiossa, kertoo Coventryn yliopiston analyysi. Parhaita arvioita saavat miehet, joilla on yllään puku tai ranteessaan hieno kello. Myös treenivaatteisiin pukeutuneista tai suuria lihaksia esittelevistä  miehistä pidetään.

Naisten jättämät ihastelukommentit vahvistavat Business Insiderin mukaan stereotypiaa siitä, että haluttava mies on varakas ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

Sivustoa havainnoinut tutkija Adrienne Evan uskoo, että sivusto luo korkeita odotuksia sen suhteen, miten miehen pitäisi kantaa itseään. Evanin mukaan sivusto osoittaa, että kauneuden ja viehätysvoiman suhteen ihmiset lokeroivat toisiaan melko perinteiseen tapaan.

Sivuston perusti kirjanpitäjä Steve Motion, joka halusi "osoittaa kunniaa" miehille metrossa. Jokainen voi tahollaan pohtia, millainen meteli nousisi sivustosta, joka kuvaisi ja arvostelisi naisia samaan tapaan.

***

0:26

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.