Sisäpiirilähteet: Valtteri Bottaksen uudella työpaikalla levottomuutta – huhut kertovat ostajaehdokkaan hurjista suunnitelmista

Vuoden 1978 F1-maailmanmestari Mario Andretti vahvistaa, että hänen poikansa Michael Andretti käy parhaillaan neuvotteluita Alfa Romeo -tallin osake-enemmistön ostamisesta.

Mario Andretti vieraili taannoin Tom Clarksonin juontamassa F1 Nation -podcastissa, jossa paitsi ennakoitiin viikonlopun USA:n GP:tä myös sivuttiin viime viikkoina huhuissa pyörineitä Alfa Romeo -neuvotteluita.

Saksalaisen Motorsport-Totalin mukaan Andretti epäsuorasti vahvisti Michael-poikansa olevan kiinnostunut Alfa Romeon ostamisesta. Tämän jälkeen hän vahvisti ihan suoraan, että neuvottelut ovat käynnissä.

– Sen perusteella, mitä itse ymmärrän tilanteesta, vielä on muutamia epäselviä asioita, Mario Andretti sanoi.

Motorsport-Totalin tietojen mukaan neuvotteluista on tullut odotettua vaikeammat. Niitä jatketaan kyllä, mutta sopuun tuskin päästään ennen viikonloppuna ajettavaa Yhdysvaltain GP:tä niin kuin alun perin oli toiveena.

Sivusto kertoo sisäpiiriläisten raportoineen Alfa Romeo -henkilökunnan "levottomuudesta", sillä huhujen mukaan Michael Andrettin suunnitelmiin kuuluu mahdollisesti jopa 200 nykyisen työsuhteen katkaiseminen.

– Se, onko tämä pelkkää huhua vai onko tällaisia suunnitelmia oikeasti olemassa, on epäselvää, Motorsport-Total huomauttaa.

Alfa Romeo on jo pestannut ensi kaudeksi Valtteri Bottaksen, mutta Bottaksen tallikaverista ei vielä ole tietoa. Kyseessä on ensi kauden ainoa tallipaikka, joka on vielä vahvistamatta.

Andretti-huhujen yhteydessä on puhuttu paljon yhdysvaltalaisesta Colton Hertasta, 21, joka edustaa Andretti Autosportia IndyCar-sarjassa. Huhujen mukaan oli mahdollista, että Herta olisi ajanut Alfa Romeon toista autoa tulevan perjantain ensimmäisissä vapaissa harjoituksissa, mutta tämä suunnitelma on nyt peruttu, kun neuvottelut tallin ostamisesta eivät ole edenneet.

Lue myös:

    Uusimmat