30-vuotias Apulanta juhlii pyöreitä vuosia jättikonsertissa, joka maksaa rumpali Santapukin mukaan kolmen kivitalon verran

Apulanta 30 vuotta – MTV stadionilla Toni Wirtasen ja Sipe Santapukin kanssa 6:38

Apulanta juhlii 30-vuotista uraansa tänään Olympiastadionilla Helsingissä. Bändi lupaa faneilleen odottamattomia yllätyksiä.

Suomen suosituimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuvan Apulannan Sipe Santapukki ja Toni Wirtanen ovat kolmenkymmenen vuoden aikana ehtineet soittaa satoja konsertteja. Juhlakonsertti jännittää silti kokeneita artisteja.

– Kokeneena kettuna kyllä tässä vähän tärisyttää. Treenattiin eilen tyhjille penkeille ja sen mittakaavan tajusi vasta eilen, Santapukki sanoo.

– Minulla on valheellinen zen-tila päällä, kohta tämä repeää, Wirtanen sanoo.

Kolmen kivitalon arvoinen keikka

Santapukki sanoo konsertin maksavan noin kolmen kivitalon verran. Bändille on kunnia-asia antaa yleisölle suuremmoinen show.

– Etenkin tällainen erikoisilta, kun juhlitaan synttäreitä. Tänne tulee ne tyypit, jotka ovat uskoneet meidän bändiin matkan varrella ja heidän ansiostaan ollaan tänään stadikalla.

– Meillä on ainakin minuuttihinnaltaan kallein yksittäinen ekstrahätslääjä, mitä meillä on koskaan ollut, Wirtanen jatkaa.

Patoutunut riemu repeämään

Bändillä on yleisölle poikkeuksellinen pyyntö, nimittäin toiveissa on, että yleisö pukeutuu bändin logon väreihin.

– Se yhteisöllistää kivasti tällaista häppeninkiä.

Artistit toivovat, että ilta on tärkeä myös faneille.

– Tämä ilta tuntuu merkitsevän paljon hirveän monille. Toivottavasti tämä merkkaa paljon myös faneille, että saadaan vapautuneisuuden hetki ja patoutunut riemu räjähtämään.

Mitä Santapukki ja Wirtanen aikovat tehdä ensimmäisenä, kun keikka on ohi? Katso koko video ylhäältä!

Lue myös:

    Uusimmat