Sipe Santapukki äityi muistelemaan pojalleen ensikohtaamista vaimonsa kanssa – pikkumieheltä tyhjentävä vastaus

Sipe Santapukki julkaisi Instagram-tililleen kuvasarjan vuosipäivän kunniaksi. 

Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki julkaisi Instagram-tililleen kuvasarjan perheestään. Ensimmäisessä, vuosien takaisessa kuvassa mies poseeraa vaimonsa Minna Kaupin kanssa. Toisessa kuvassa on heidän lisäkseen myös lapset, kolmannessa pienokainen leipoo pullaa. Kuvasarja on julkaistu pariskunnan vuosipäivän kunniaksi. He ovat olleet yhdessä yhdeksän vuotta. 

Santapukki kirjoitti kuvan yhteyteen keskustelun, jonka kävi taannoin poikansa kanssa. 

Meitsi: ”Tiesitkö Ukko, että tasan 9 vuotta sitten äiti ja iskä tapas ensimmäisen kerran ja tykättiin heti toisistamme”

Ukko: ”Ahaa, ai niinkö se meni? Ja sitten tuli kaksi vauvaa. Niin se menee!” poika vastasi tyhjentävästi.

Jos et näe päivitystä, voit katsoa sen tästä

Santapukki kirjoittaa tekstissä kauniisti vaimostaan.

– No niinhän se menee. En tosin tiennyt vielä 9 vuotta sitten, että saisin jakaa elämäni kanssasi. Kuten kuvanveistäjä näkee kivessä patsaan, joka siellä on aina ollut, näit minussa sen ihmisen, joka olen. Teit sen hyväksymällä ja rakastamalla. Rakkaus on teon sana. Se on sitä, että laittaa vastavuoroisesti toisen edun omansa edelle. Kiitos kun saan elää tämän todeksi kanssasi ja teit talostamme kodin. Kiitos meistä ja erityisesti heistä, hän jatkaa kirjoitustaan.

Pariskunnan esikoispoika Ukko täyttää ensi vuoden alussa viisi vuotta. Santapukki ja Kauppi saivat perheenlisäystä syksyllä 2020, perheeseen syntyi tytär.

Santapukki kertoi pienokaisen syntyneen reippaasti etuajassa, ja seurauksena isälle tuli äkkilähtö keikalta synnytykseen.

Lue myös:

    Uusimmat