Mainos

Sinnikäs autokoululainen läpäisi inssin 25 vuoden yrittämisen jälkeen

Brittimies oli päättänyt saada itselleen ajokortin ja saikin sen vihdoin 33. yrittämällä. Projektin parissa vierähti 25 vuotta.

Christian Whiteley-Masonia, 42-vuotiasta South Yorkshireläismiestä ei voi syyttää pitkäjänteisyyden puutteesta. Whiteley-Mason oli vasta nuorukainen, kun hän päätti hankkia itselleen ajokortin. Viimein 25 vuoden jälkeen hänen unelmastaan tuli totta.

Neljännesvuosisataan mahtui yhteensä 33 insinööriajoa, 14 eri ajo-opettajaa, 10 000 puntaa, ajo-opetusta kolmella eri vuosikymmenellä ja rutkasti tahdonvoimaa. Hän aloitti pitkällisen projektinsa alunperin vuonna 1992 ja sai sen päätökseen 2017.

Mies kommentoi läpimurtoaan Mirror -lehdelle.

– En voi vieläkään uskoa että onnistuin näiden kaikkien vuosien jälkeen. Olen shokissa. Ajoin ensimmäisen ajo-opettajani kanssa aikoinaan 56 ajotuntia. Hän kehotti minua luovuttamaan.

Whiteley-Mason kertoikin melkein jo luovuttaneensa ajoharrastuksen suhteen vuonna 2003. Hiljattain hän päätti kuitenkin kokeilla insinööriajoa vielä yhden, eli 33. kerran, sillä hänen työnsä oli alkanut vaatia enemmän matkustamista.

Mies helpotti taakkaansa lopulta sen verran, että hän ajoi läpi menneen insinööriajonsa automaattivaihteisella autolla.

Nykyään hän omistaa pienen vaaleankeltaisen Smartin, jolle hän on antanut nimen Percy.

Lähde: TheLADbible

***

2:13

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.