Sinkkunaiset tapaavat Bachelor-miehet – tämä sisääntulo ei jättänyt kylmäksi: "Hän otti heti luulot pois"

Sinkkunaiset tapaavat Bachelor-miehet – tämä sisääntulo ei jättänyt kylmäksi: "Hän otti heti luulot pois" 0:36
Tamperelaisen Astan, 29, näyttävä sisääntulo ei jätä bacheloreita kylmäksi.

Bachelor Suomi alkaa. Ensimmäisessä jaksossa sinkkunaiset tapaavat bachelorit. Kuka naisista tekee heti ensikättelyssä vaikutuksen bacheloreihin? 

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla tiistaina 7.2. Mikko Parikan juontamassa ohjelmassa seurataan kahta poikamiestä, Sami Toiviaista ja Anton Aaltosta, jotka tapaavat sinkkunaisia.

Naiset pääsevät tutustumaan molempiin miehiin ja heillä on valta valita, kumpi miehistä kiinnostaa enemmän. Naisilla on mahdollisuus hyväksyä ruusu joko molemmilta tai vain heitä enemmän kiinnostavalta bachelorilta.

Kauden ensimmäisessä jaksossa naiset pääsevät tapaamaan bachelorit. Monelle yllätys on melkoinen, kun selviää, että bacheloreita onkin kaksi. 

Tamperelaisen Astan, 29, näyttävä sisääntulo ei jätä bacheloreita kylmäksi. Asta on ottanut mukaansa vodkapullon ja shottilasit. Hän tarjoaakin miehille heti kättelyssä vodkapaukut. 

– Asta tuli kyllä ottamaan heti luulot pois. Hänestä välittyy se, että hän tietää, mitä hän haluaa, Anton luonnehti. 

– Mä tulin shoteilla sisään sen takia, että saataisiin vähän rentoa meininkiä. Tykkään shoteista ja tykkään pitää hauskaa, Asta perusteli peliliikettään. 

– Hauska idea ja Astasta tuli muutenkin sellainen tosi hyvä ja positiivinen viba, Sami kommentoi ensitapaamista.

Asta kertoo olevansa suorapuheinen seikkailija, joka hakee nopeatempoisuutta ja vaihtelevuutta elämäänsä. Asta haluaa, että potentiaalisen kumppanin kanssa löytyy helposti yhteinen sävel.

Bachelor Suomi alkaa MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla ti 7.2. klo 21.  Bachelor: Ruusun jälkeen alkaa MTV Katsomossa ti 7.2.

Bachelor Suomi on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat