Sinkkukesää viettävä juontaja Sami Kuronen: "Rakkausrintamalla on todella hiljaista"

Seurapiiritähdet juhlissa:  Samppanjaa ja valkoisia vaatteita 1:08

Juontaja-toimittaja Sami Kuronen kertoi tuoreimmat kuulumisensa kesäjuhlissa.

VIDEOLLA: Tunnelmia seurapiiritähtien suosimasta samppanjajuhlasta!

Juontaja Sami Kuronen saapui ystävänsä rokkari Olli Hermannin kanssa viettämään iltaa Helsingin Löylyssä 28. kesäkuuta järjestettyihin Taittinger White Partyihin. Sinkkuna viihtyvä mies kertoi keskittyvänsä kesällä enimmäkseen töihin.

– Rakkausrintamalla on todella hiljaista nyt. Olen tarkoituksella pitänyt asian niin nyt tämän kesän. On niin paljon töitä ja keskityn nyt niihin.

– Minun ei tarvitse olla kenellekään tilivelvollinen mistään ja saan hyvällä omatunnolla painaa tuolla pitkin Suomea ja tapailla näitä teiniäitejä ja tehdä festarikeikkoja, juontaja naurahtaa.

Mies kuvaa tällä hetkellä Erilaiset teiniäidit -ohjelmaa. Tämän lisäksi aikaa menee myös kesäfestaritapahtumissa. Naiset lähettelevät yhteydenottopyyntöjä komistukselle.

– Treffipyyntöjä tulee, mutta en ole niihin nyt lähtenyt. Niiden aika koittaa joku toinen päivä, Kuronen kertoo.

Työkaveri yllytti laskuvarjohyppyyn

Omasta keskusteluohjelmasta haaveileva juontajatähti kertoo joutuneensa tekemään laskuvarjohypyn alkukesästä työkaverin yllytyksen johdosta.

– Olin monta vuotta sitä pähkäillyt, mutta en koskaan uskaltanut tehdä. Yksi työkaveri tavallaan jallitti siihen ja esitti suorassa lähetyksessä kysymyksen niin etten voinut kieltäytyä ja se oli vaan pakko tehdä. En kadu hetkeäkään, mies kertoo.

Lue myös:

    Uusimmat