Sinkkuelämää-sarjan Carrien ikoninen hame huutokaupattiin kymmenien tuhansien eurojen hintaan – tämän verran se alun perin maksoi

Sinkkuelämää-sarjassa Carrie Bradshaw’n yllä nähty vaaleanpunainen tutu-mallinen hame huutokaupattiin valtavaan hintaan verrattuna sen alkuperäiseen arvoon.

Sinkkuelämää-sarjassa Sarah Jessica Parkerin näyttelemän Carrie Bradshaw’n ikoninen, vaaleanpunainen, tutu-mallinen hame on äskettäin myyty huutokaupassa yli 47 tuhannella eurolla (52 000 dollaria). Alun perin hame maksoi noin 4,60 euroa (5 dollaria), ja sarjan pukusuunnittelija Patricia Field hankki sen ennen ohjelman ensiesitystä vuonna 1998. 

Parker käytti hametta Bradshaw’n yllä Sinkkuelämää-sarjan alkutunnuksessa, jossa bussi heittää hänen päällensä vettä ohiajaessaan. Näin ollen huutokaupattu hame on itseasiassa yksi viidestä, jota sarjassa on käytetty. Parker omistaa hameista yhden. 

Tutu-hame nähdään myös vuoden 2008 Sinkkuelämää-elokuvassa, kun Bradshaw pitää Samantha Jonesille (Kim Cattrall), Miranda Hobbesille (Cynthia Nixon) ja Charlotte Yorkille (Kristin Davis) vaatekaapin tyhjennyksen myötä muotinäytöksen. Hame päätettiin tuolloin yksimielisesti säilyttää. 

Hame myytiin Unstoppable: Signature Styles Iconic Women In Fashion -nimisessä huutokaupassa. Siellä oli esillä kaikenlaista Hollywoodin kulta-ajalta säilytettyä julkkisten ja vaikuttajien tavaraa. 

Bradshaw’n hameen päihittävät vain prinsessa Dianan aikoinaan käyttämä samettinen cocktailmekko sekä Grace Kellyn Givenchyn asu, jotka molemmat myytiin 325 000 dollarilla, eli noin 299 000 eurolla. 

Huutokaupassa myytiin myös nimikirjoituksella varustettu Sinkkuelämää-valokuva, joka myytiin 1 170 dollarilla, eli noin 1 076 eurolla, ja Carrien kannettava tietokone, josta saatiin 12 700 dollaria, eli noin 11 677 euroa. 

Muotiin keskittyvässä huutokaupassa oli niin ikään esineitä, joita ovat käyttäneet muun muassa Whitney HoustonParis Hilton ja Kim Kardashian

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat