Mainos

Sinisten Terho: Emme ole kaatamassa hallitusta – "Kokoomus tehnyt petollisen teon"

Sinisten puheenjohtaja Sampo Terho kertoi tänään tiedotustilaisuudessa, että puolue ei ole aikeissa kaataa hallitusta. Hallitustrio tapaa Terhon mukaan vapun jälkeen. 

– Siitä ei pääse yli eikä ympäri, että hallituskumppani kokoomus on tehnyt petollisen teon. Tämä on vastenmielistä puoluepolitikointia, joka vaivaa puoluepolitiikkaa, Terho kertoi tiedotustilaisuudessa.

Terhon mukaan puoluepolitikointi ei ole riittävä syy lähteä kaatamaan hallitusta. 

Hallituspuolueiden kokoomuksen ja sinisten välejä on kiristänyt viime päivät kansanedustaja Kaj Turusen loikka sinisistä kokoomukseen. Terhon mukaan uusia loikkauksia ei ole tiedossa. 

Terho arvioi eilen sinisten eduskuntaryhmän kokouksen jälkeen, että sote-uudistus on vaikeuksissa. Terhon mukaan siniset epäilevät, että kokoomus yrittää saada hallituksen kriisiytymään.

Hallitustrion on tarkoitus tavata vapun jälkeen ensi viikolla. Terhon mukaan luvassa on yksityiskohtainen keskustelu hallituksen pelisäännöistä. 

Keskeisinä kysymyksinä Terho mainitsi sote- ja maakuntauudistuksen. Hänen mukaansa uudistukset on saatava maaliin, vaikka hallituskumppani on kipuillut asian kanssa. 

Sinisten puoluehallitus kokoontui tänään keskustelemaan Turusen loikkauksesta. Puoluehallituksessa istuvat 11 piirijäsentä, puolueen puheenjohtajat, puoluesihteeri sekä eduskuntaryhmän puheenjohtaja. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.