Sini Sabotage tekee yllättävän paljastuksen deittailusta: "Yksi ehkä ahdistavimmista asioista"

Uutuusohjelma Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa 25.8. alkaen 2:00
Tästä Sometähtien sinkkuelämää -uutuussarjassa on kyse – katso esittely

Sini Sabotage nähdään tulevalla Sometähtien sinkkuelämää -kaudella.

Sometähtien sinkkuelämää -uutuussarjassa päästään kurkistamaan neljän julkisuudesta tutun henkilön sinkku- ja deittailukesään sen ylä- ja alamäkineen. Yksi ohjelmaa tähdittävistä julkisuudenhenkilöistä on rap-artisti Sini Sabotage.

Se, että Sabotage nähdään deittirealityssa, on erikoista. Hän nimittäin kertoo MTV Uutisille vihaavansa deittailua.

– Olen aika katastrofaalinen deittailija. Vihaan deittejä ihan yli kaiken, yksi ehkä ahdistavimmista asioista. Se on semmoista epämääräistä koeajoa, hän nauraa.

Sabotage kertoo, että ne harvat parisuhteet, joissa hän on elämänsä aikana ollut, ovat saaneet alkunsa ikään kuin puolivahingossa. Tällä hän tarkoittaa sitä, että aluksi on tutustuttu ystävinä, jonka jälkeen ystävyys on syventynyt rakkaudeksi.

Sabotage kertoo, että hänelle ehdoton ei deittikumppanissa olisi, jos tämä esiintyisi pelimiehenä ja naistennaurattajana.

– Tai sitten se, jos alkaa vaikuttaa, että mikään ei riitä, hän lisää.

Sabotage kertoo, että hänen unelmatreffinsä olisivat sellaiset, että deittikumppanin kanssa lähdettäisiin esimerkiksi viikonloppulomalle ulkomaille. Tällöin kumppaniehdokkaaseen pääsee tutustumaan paremmin ja aidommin kuin esimerkiksi muutaman tunnin ravintolaillallisella.

Hirveimmät treffit, jotka Sabotage osaa kuvitella olisivat puolestaan sellaiset, joiden aikana tuntuu liikaa siltä, että ollaan treffeillä.

– Mielestäni siinä pitää välillä unohtaa, minkä takia siellä ollaan, hän sanoo.

Sabotagen mielestä deittailussa haastavinta on se, ettei julkisuuden henkilönä voi aina tietää, millä tarkoitusperillä vastapuoli on mukana.

– Haluaako se tutustua sinuun ihmisenä vai haluaako se ehkä enemmänkin heittää läppää ystäville, että ette ikinä arvaa kenen kanssa olin treffeillä, hän tarkentaa.

– Ja se, että se toinen ihminen tietää sinusta yleensä aika paljon enemmän kuin sinä tiedät hänestä. Se on epäsopusuhtainen tilanne.

Deittailun lisäksi Sabotage on viettänyt viime aikoina aikaa vaatteita tehden. Työn alla on muun muassa loihtia esiintymisasu viikonloppuna Tampereella järjestettäville Blockfest-festivaaleille.

– Hirveästi kaikkea ommeltavaa. Minusta tuntuu, että minulla laulaa kokoajan ompelukone yötä päivää, hän sanoo.

Sabotage kertoo tehneensä vaatteita enemmän ja vähemmän aina.

– Varsinkin ennen vanhaan, kun nettishoppailu oli lasten kengissä, niin muistan, että tosi nuorena kun asioita tuli muotiin, niitä ei saanut pitkään aikaan Suomesta, hän sanoo ja kertoo, että alkoi näin ollen tekemään vaatteita itse.

– Se on oikeastaan ollut se, mistä intohimo sitä asiaa kohtaan on lähtenyt. Ihan peruskoulun käsityötuntien opeilla tässä vaan painetaan, hän sanoo.

Sometähtien sinkkuelämää MTV Katsomossa torstaina 25.8. alkaen kolme jaksoa viikossa -tahdilla.

Lue myös:

    Uusimmat