Sini Sabotage kertoo liikuttuneena podcastissa UMK:n jälkeisistä tuntemuksistaan – juuri ennen finaalia ajatusmaailma muuttui

Sini Sabotagen leuka tipahti lattiaan ensimmäisessä UMK-palaverissa: "Voiko näin oikeasti tehdä" 3:33
Sini Sabotage kuvaili tammikuussa, millaisia traumoja alkoi tulla mieleen kappaleen julkaisupäivän lähestyessä.

Sini Sabotage kuvailee kyynelehtien tunteitaan podcastissa.

Laulaja Sini Sabotage kisasi paikasta Euroviisuihin Uuden Musiikin Kilpailussa viime lauantaina. Sabotage avautuu musiikkikilpailun jälkeisistä tuntemuksistaan Cheers to Ugly Me -podcastissa, jota hän luotsaa yhdessä Sergey Hilmanin kanssa. 

Sabotage kuvailee kyynelehtien, kuinka asiasta on vaikea ja jopa pelottava puhua. Hän kiittää kyynelehtien podcastissa kaikista kauniista viesteistä, joita hän on saanut. 

– Tiedän, että tämä ei ole niin kauhean vakavaa. Tämä on ehkä minulle sellainen traumoja auki repivä kokemus, niin sen takia sitä on tässä vaikea purkaa. Olen tällä hetkellä tosi inspiroitunut tekemään itsestäni onnellisen. En anna tämän kauaa vaikuttaa minuun, Sabotage kertoo liikuttuneena podcastissa. 

Sabotage alkoi tuntea itsessään erilaisia tuntemuksia juuri ennen finaalipäivää. 

– Minusta tuntui, että pahat fiilikset alkoivat yhtäkkiä puskemaan väkipakolla läpi. Aloin näkemään itseni tosi suurena luuserina ja itseinho valtavasi minut. Se, että ylipäätään sain shown vedettyä, olin siitä tosi ylpeä, Sabotage sanoo.

Sabotage myöntää olevansa loman tarpeessa, mutta siihen ei ole tällä hetkellä varaa. Nyt hän aikoo jatkaa elämäänsä miettimättä asioita liikaa. 

– Olin jo pitkällä sillä tiellä, että rakastin itseäni ja koin, että voin tehdä ihan mitä vain tässä maailmassa. Se teki minut hirveän onnelliseksi ja optimistiseksi. Tämä oli minulle aika iso takapakki siitä, mutta kyllä minä tulen löytämään sen. 

MTV Uutiset tapasi Sabotagen UMK:n lehdistötilaisuudessa tammikuun puolessavälissä. Hän kuvaili silloin, kuinka kymmenen vuotta vanhat traumat nousivat pintaan juuri ennen kappaleen julkaisua. Katso haastattelu yllä olevalta videolta.

Lue myös:

    Uusimmat