Tiesitkö? Sini Sabotage oli aikoinaan Mikko Leppilammen ja Heikki Paasosen talkshow'n studio-dj – näin hän päätyi pestiin

Lähteekö Suomi Euroviisuihin jälleen tarttuvalla bilebiisillä, Sini Sabotage? 9:53
Katso koko haastattelu: Lähteekö Suomi Euroviisuihin jälleen tarttuvalla bilebiisillä, Sini Sabotage?

Sini Sabotage vaikutti musiikkimaailmassa jo ennen läpimurtohittiään Levikset repee.

Uuden Musiikin Kilpailun finalisti Sini Sabotage vieraili lauantaina 20. tammikuuta Huomenta Suomessa kertomassa muun muassa urastaan sekä UMK:hon osallistumisesta.

Sabotagen läpimurto tapahtui vuonna 2013, kun hän julkaisi ensimmäisen singlensä Levikset repee. Sabotage vaikutti musiikkialalla kuitenkin jo ennen ensimmäistä singleään, sillä hän toimi dj:nä muun muassa yökerhoissa sekä Brädin keikoilla. Lisäksi vuonna 2012 hän toimi MTV3-kanavalla esitetyn, Heikki Paasosen ja Mikko Leppilammen isännöimän Heikki & Mikko Show -ohjelman studio-dj:nä. 

Se oli juuri sitä aikaa, kun halusin alkaa tekemään kaikkea musaan liittyvää ja uskalsin vähän päästää päivähommista irti. Innostuin dj-hommista tosi paljon, ja halusin tehdä sitä kaikin mahdollisin tavoin, hän alusti.

Sabotage kertoi saaneensa tuolloin joko Paasoselta tai Leppilammelta viestin, jossa kerrottiin, että kaksikko etsii studio-dj:tä uuteen ohjelmaansa ja että olisiko Sabotage kiinnostunut pestistä. 

– Eihän Mikko Leppilampi tai Heikki Paasonen laita tuosta noin vain kenellekään viestiä, että tuletko dj:ksi! Miten he laittoivat sinulle viestiä? juontaja Mikko Suursalmi kysyi.

Sabotagen mukaan taustalla oli hänen ja Leppilammen ex-kumppanin, malli, stylisti ja juontaja Maryam Razavin tekemä yhteistyö.

– Olimme juuri tehneet Maryam Razavin kanssa yhdessä musiikkivideon, hän oli siinä stailaamassa. Sitä kautta Mikko bongasi minut, että tällainen tyyppi on olemassa. Olin juuri tullut näkyväksi etenkin Helsingissä dj:nä ja kävin paljon klubeilla soittamassa, Sabotage kertoi.

Yllä olevalta videolta näet koko haastattelun, jossa Sabotage muun muassa kertoo, miten hän päätyi kollegansa kautta mukaan UMK:hon ja onko hän päättänyt boikotoida Euroviisuja, mikäli Israel saa osallistua.

Lue myös:

    Uusimmat