Sini-koira puettiin pakkaseen – ”Se käyttäytyy lähes normaalisti!”

6:10

Huomenta Suomen maskotille, Sini-koiralle, puettiin keskiviikkoaamuna talven kylmimpiin päiviin sopivat vaatteet. Onko vaatteisiin sonnustautuminen koiralle miellyttävää tai tarpeellista?

Toppatakki, tossut, tuubihuivi. Nämä vaatekappaleet Sini-koira sai päälleen keskiviikkoaamuna.

Omistaja Pekka Pouta arveli Sinin antavan vaaleanpunaiselle takille hyväksyntänsä.

– Tämä on Sinin suosikki. Se käyttäytyy lähes normaalisti, Pouta nauratti katsojia.

Mielipiteensä ikävistä vaatteista Sini ilmaisee selvästi hinkkaamalla ja yrittämällä riisuutua niistä. Mustin ja Mirrin tuoteryhmäpäällikkö Tea Kainu kertoo koiran viihtyvyyden puettuna riippuvan paljon vaatteesta, joka päälle laitetaan.

– Se lähtee ensinnäkin siitä, että se istuvuus on niin sanotusti täydellinen. Se (vaate) ei hankaa mistään, ei paina koiraa eikä estä sen liikkeitä. Eli sen on mukava olla siinä. Sellaista vaatetta koira ei juuri huomaa. Lisäksi se lämmittää oikeista paikoista ja materiaalit ovat kevyitä ja miellyttäviä, Kainu selitti lähetyksessä.

– Se on sitten mielipidekysymys, pitääkö koiraa pukea silloin, kun ei ole tarve – mutta jos puhutaan näistä säistä, mitä tänäänkin on, niin kyllä se aika monella rodulla ja koiralla alkaa olla suhteellisen tarpeellista, Kainu lisää.

Mistä muusta syystä kuin pakkasesta koiralla kannattaa käyttää tossuja talvella? Miten koiraa voi totuttaa pukemiseen? Katso koko video ylhäältä.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja