Simpsonien suosikkihahmo kokee merkittävän virstanpylvään – saa ensimmäisen poikaystävänsä

Simpsonien Mr. Smithers saa sarjassa ensimmäisen poikaystävänsä.

Simpsoneiden ensimmäinen kausi näytettiin jo vuonna 1989 ja parhaillaan sarjasta pyörii Yhdysvalloissa 33. kausi.

Vaikka hahmot eivät sarjassa varsinaisesti ikäänny, kehittyvät hahmot muutoin. Esimerkiksi Mr. Bursin uskollinen assistentti Waylon Smithers tuli sarjassa ulos kaapista vuonna 2016 ja uudella kaudella Smithersille on kirjoitettu myös ensimmäinen poikaystävä, kertoo The New York Post.

Smithersin seksuaalinen suuntautuminen ei tullut sarjan faneille varmastikaan yllätyksenä, huomioon ottaen montako kautta Smithers on haikaillut pomonsa, Mr. Burnsin perään.

Sarjan pitkäaikaiselle käsikirjoittajalle Rob LaZebnikille Smithersin homouden tunnustaminen ja ensimmäinen poikaystävä olivat myös henkilökohtaisesti merkittäviä hetkiä.

Smithersin juonikaari oli tapa kunnioittaa omaa poikaa

LaZebnikin poika Johnny innoitti aikoinaan vuonna 2016 esitetyn jakson, jossa Smithers tulee kaapista ulos. Jakso oli LaZebnikille tapa osoittaa rakkautta ja hyväksyntää pojalleen, joka on myös homo.

Isä ja poika lyöttäytyivät yhteen kirjoittamaan Smithersin hahmolle seuraavan merkittävän jakson, jossa Smithers saa ensimmäisen poikaystävän.

Uusimman kauden kahdeksannessa jaksossa Smithers löytää rinnalleen miljonäärimuotimoguli Michael De Graafin, jonka ääninäyttelijänä vierailee veteraaninäyttelijä Victor Garber.

Muun muassa Alias-sarjasta tuttu Garber tunsi animaatioroolin henkilökohtaisesti merkittäväksi.

– Mielestäni on erittäin tärkeää, että nämä tarinat tunnustetaan yleisesti. En ole näytellyt montaakaan homohahmoa, mutta joka kerta kun näyttelen, se tuo mieleeni tiettyjä tunteita, joita minulla oli nuorena näyttelijänä, jolloin en voinut olla homo, Garber kertoo.

Garber avioitui pitkäaikaisen partnerinsa, Rainer Andreesenin kanssa vuonna 2015.

– Animaatiorooli oli ikään kuin muistutus siitä, miten paljon asiat ovat muuttuneet ja myös siitä, kuinka paljon olen itse kehittynyt. Omalla matkallani itsensä hyväksyminen ja rakastaminen olivat erityisen merkittäviä osia sitä, Garber toteaa.

Smithersin hahmolle merkittävä jakso, Portrait of a Lackey on Fire, esitetään Yhdysvalloissa 25. marraskuuta.

Lue myös:

    Uusimmat