Simon Cowell paljastaa: Antoi potkut Britney Spearsille

X Factor -luoja kertoo todellisen syyn siihen, että Britney Spearsin tuomaripesti ei jatkunut.

Pop-tähti Britney Spears ilmoitti tammikuussa, ettei hän aio jatkaa X Factor USA -laulukilpailun tuomarina, vaan haluaa keskittyä täysillä musiikkiuraansa. Nyt ohjelman pomo ja päätuomari Simon Cowell on kertonut Ellen DeGeneres -show'n haastattelussa, että hän itse antoi potkut Spearsille.

Cowell sanoo, ettei hän halunnut enää jatkaa Spearsin sopimusta, sillä tämä osoittautui hyvin hiljaiseksi ja kykenemättömäksi antamaan kritiikkiä.

– En tajunnut sitä! Palkkasin ohjelmaan jonkun, joka ei pystynyt puhumaan. Se oli tavallaan ongelma, kun halusin palkata jonkun tuomaroimaan, Cowell päivittelee.

– Hän ei oikein tykännyt antaa kritiikkiä, eikä hän halunnut, että kilpailijat puhuivat hänelle. Joten päätimme, että vaihdamme tuomaria tälle kaudelle, hän jatkaa.

Hän myös myönsi palkanneensa Spearsin ainoastaan kilpaillakseen Christina Aguileran tähdittämän The Voicen ja Jennifer Lopezin tuomariksi saaneen American Idolin kanssa.

– Yhteen aikaan kaikki yrittivät kilpailla siitä, kuka saa isoimman tähden tuomaristoonsa, hän sanoi.

Spears laskutti kaudestaan X Factor -tuomarina 15 miljoonaa dollaria, eli noin 11,5 miljoonaa euroa.

X Factor USA:n tulevalla kolmannella kaudella tuomareina nähdään Cowellin lisäksi Demi Lovato, Kelly Rowland ja Paulina Rubio.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat