Mainos

Silvia Modig vihjailee kamppailevansa pahan asukriisin kanssa: "Mitä kaverin kannattaisi tehdä?

Kansanedustaja Silvia Modig paljasti sosiaalisessa mediassa kamppailevansa käytännön ongelmien kanssa Linnan juhliin tarkoitetun asunsa suhteen.

Vasemmistoliiton kansanedustaja ja eduskunnan ympäristövaliokunnan varapuheenjohtaja Silvia Modig pukeutuu Linnan juhliin aiemmilta vuosilta tuttuun Mila Moision ja Kaisa Rissasen kierrätetystä sametista suunnittelemaan pukuun. Modig on käyttänyt pukua pienin päivityksin useana itsenäisyyspäivänä. Modig vihjaili kuitenkin itsenäisyyspäivän kynnyksellä, että hänellä olisi vaikeuksia ahtautua tuttuun pukuunsa.

Modig on kertonut haluavansa kierrätyspukunsa kautta muistuttaa ihmisiä kulutusvalintojen merkityksestä. 

– Itse haluan vanhaa pukua päivittämällä ja kierrätysmateriaalien käytöllä viestiä, että tyyli ja kestävyys voidaan yhdistää, sanoo Modig tiedotteessa.

– Tietoisuus ilmastonmuutoksen ja luonnonvarojen ylikäytön vaikutuksista lisääntyy koko ajan. Tiedämme, että maapallo ei kestä nykyisenkaltaista kulutustamme. Kiitän ja iloitsen, että tasavallan presidentti on nimennyt ympäristön tämänvuotisten juhlien teemaksi!

2:12

– Jos ois huomenna merkittävä juhla, johon ois monta vuotta pukeutunut samaan pukuun, ja ois luonne joka jättää asiat viime tinkaan ja nyt se puku ei oikein mahtuis päälle. Niin mitä kaverin kannattaisi tehdä? Modig kirjoitti päivityksellään.


Monet Modigin seuraajat innostuivat jakamaan hänelle vinkkejä siihen, kuinka kriittisestä asukriisistä olisi kaikkein helpoin selvitä. Myös monet julkisuudesta tutut henkilöt jakoivat päivityksen yhteydessä pilke silmäkulmassaan vinkkejä asun viime hetken tuunauksia koskien. Jää nähtäväksi, kuinka Modig saa ratkaistua asukriisinsä.

Modigin päivityksestä uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja