Siivouskuningatar-Auri kihloihin miesystävänsä kanssa! Pariskunta vietti ensitreffejään erikoisella tavalla

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai

Siivouskuningatar Auri Kananen ja tämän miesystävä menivät kihloihin.

Siivousvideoillaan videopalvelu TikTokissa kansainväliseen suosioon noussut Auri Kananen kihlautui miesystävänsä kanssa. Kananen kertoi ilouutisesta maanantaina Ylen Puoli seitsemän -keskusteluohjelmassa, jossa hän oli vieraana.

– En ole kertonut äidilleni enkä mummolleni, enkä oikeastaan muillekaan sukulaisille. Mummoni on sanonut, että hän haluaa tanssia häissäni rokkia kovaa, niin nyt kesällä 2023 hän pääsee vihdoin tanssimaan, Kananen sanoo ja väläyttää nimetöntään koristavaa sormusta.

Kananen kertoo tavanneensa miesystävänsä deittisovellus Tinderissä. Hän siivosi miehen asunnon kaksikon ensimmäisillä treffeillä.

– Hän asui semmoisessa paritalossa ja ajattelin, että siellä on varmaan ihanaa siivota. Minulla oli alle kymmenentuhatta seuraajaa silloin. Sitten minä ehdotin, että voinko tulla siivoamaan ja kuvata sen, ja hän sanoi, että joo, miksipä ei. Se video sai ensimmäisessä päivässä jonkun 5 miljoonaa näyttökertaa, Kananen kertoo.

Kanasen miesystävä kosi tätä kaksikon ollessa hotellissa.

– Tulimme saunasta, ja hän alkoi kertomaan, kuinka hyvä minun kanssani on olla ja että hän haluaisi olla kanssani aina, siivooja hymyilee.

Myöhemmin Kananen jakoi kihlausuutiset myös Instagramissa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Häämme pidetään kesällä 2023. En ole koskaan haaveillut naimisiinmenosta, mutta se tunne, kun sinua kositaan… Aloin itkeä! Elämä on ihanan jännittävää, Kananen kirjoittaa kaksikon yhteiskuvan yhteydessä.

Kanasella on TikTokissa yli 6 miljoonaa seuraajaa ja Instagramissa reilut 1,2 miljoonaa seuraajaa. Hän on tullut tutuksi etenkin videoista, joissa hän siivoaa apua tarvitsevien ihmisten koteja ilmaiseksi.

Lue myös:

    Uusimmat