Siivouskuningatar Auri taas otsikoihin maailmalla – siivosi "Euroopan likaisimman talon"

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Siivouskuningatar vieraili toimittajan kotona maailmanvalloituksensa kynnyksellä syksyllä 2020.

Suomalainen siivousguru Auri on jälleen noussut kansainvälisiin uutisotsikoihin.

Toisin kuin valtaosa muista ihmisistä, on maailmassa ainakin yksi ihminen, joka kertoo rakastavansa siivoamista. Hän on suomalainen siivouskuningatar Auri.

Auri Kananen on jo parin vuoden ajan siivonnut tuntemattomien törkyiseen kuntoon päässeitä koteja ilmaiseksi. Mitä likaisempi kohde, sitä hauskempaa siivoaminen hänestä on. Siivousurakoista hän jakaa videoita sosiaalisessa mediassa. Instagramissa Aurilla on lähes 750 000 seuraajaa ja TikTokissa suomalaisnaisella on hurjat 5,1 miljoonaa seuraajaa.

Auri on myös päässyt otsikoihin maailmalla. Aiemmin esimerkiksi eräästä naisen siivousurakasta uutisoi Mirror. Nyt puolestaan New York Post kertoo, että Auri on siirtynyt siivoamaan myös ulkomailla sijaitsevien fanien likaisia koteja. Äskettäin Auri siivosi "Euroopan likaisimman talon", jota kukaan ei ollut siivonnut vuosiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

Aurin paras muodonmuutoskohde tähän mennessä

TikTokissa Auri kertoo, että talon siivous on hänen parhaimpia toteuttamiaan muodonmuutoksia törkyisestä siistiksi. Euroopan likaisimmaksi taloksi tituleeratun kohteen kylpyhuone oli täynnä törkyä ja suihkukaapin pohja oli mustanruskean kuivuneen liejun peitossa.

Auri aloitti työn raivaamalla kylpyhuoneen kaikesta roskasta jätesäkkeihin. Suihkukaapin liejun Auri kaapi irti ja suihkutuksen jälkeen hän antoi kaakeleille kunnon syväpuhdistuksen. Kylpyhuoneen perinpohjainen moppaus jätti huoneen putipuhtaaksi ja lähes uuden näköiseksi.

– Tätä taloa ei ollut siivottu viiteen vuoteen, Auri kertoo videon saatetekstissä.

Kylpyhuoneen muodonmuutos on hämmästyttänyt TikTokissa yli kahdeksaa miljoonaa katselijaa.

– Omistaja oli kärsinyt masennuksesta. Lopulta hänellä ei ollut voimia käydä edes suihkussa, minkä takia hän leikkasi hiuksensa pois. Nyt hänellä on puhdas uusi alku, Auri kertoo.

– Toivon, että omistaja on okei ja voin melkein vannoa, että siivoaminen on auttanut häntä valtavasti, kirjoitti eräs siivousvideon katsoneista.

– Kiitos, että olet ihminen, joka ei tuomitse, vaan auttaa muita, kommentoi toinen Aurin seuraaja.

Aurin julkaisemat likaisten kotien siivousvideot ovat varsin simppeleitä. Aluksi Auri näyttää millainen lähtötilanne on, sen jälkeen hän saattaa napsauttaa sormiaan tai näyttää, kuinka hän ryhtyy töihin. Lopuksi paljastetaan muodonmuutos. Instagramin tarinat -osiossa hän saattaa näyttää materiaalia kulissien takaa. Auri siivoaa pääasiassa itse, eikä koskaan pyydä rahaa työstään.

Katso myös Aurin vinkki uuninpuhdistukseen:

Näin puhdistat uunisi kiiltävän puhtaaksi – katso helppo kelmuvinkki 3:22

Lue myös:

    Uusimmat