Mainos

Siivoa tehokkaammin, poista jokaisesta huoneesta vain yksi esine – näin teet sen

Kylpyhuonetta koristavat usein puoliksi käytetyt tuotteet, keittiön tasoja taas lainakipot. Kesytä kaaos yksi esine kerrallaan! 

Onko kotisi täynnä tavaraa, mutta aikaa suursiivoukselle ei koskaan lödy? Ei hätää: Mydomaine.com Sophie Miuran ohjeella pääset eroon kaaoksesta yksi tavara kerrallaan. Lue mikä yksi esine kannattaa panna kiertoon jo tänään!

Keittiö: Lainattu kippo

Vie pöydälle lojumaan jäänyt, lainattu kippo, kulho tai muu esine takaisin lainaajan kaappiin. Vaihtoehtoisesti laita esine paikalleen omaan kaappiisi, pois pöytätasolta.

Makuuhuone: Se yksi henkilökohtainen muistoesine, joka on jo väljähtynyt

Valokuvia peilin kehyksessä ja yöpöydällä se yksi kivi, jonka toit Espanjasta. Kyllä, esineet tekivät sinut kerran iloiseksi, mutta jos niiden merkitys on vuosien kuluessa väljähtynyt tai jopa kadonnut kokonaan, kierrätä tai hävitä ne.

Olohuone: Mikä tahansa tuplakappale

Sisustusesineet ovat ihania, mutta kuusi sohvatyynyä on jo liioittelua. Laita ylimääräinen tuplakappale kaappiin tai lahjoita se eteenpäin.

Kylpyhuone: Asia, jota et käytä päivittäin

Kylpyhuonetta koristavat usein puoliksi käytetyt tuotteet, useat saippuakipot ja hiusrusetit, joita käytät yleensä kesällä. Hankkiudu tänään eroon siitä yhdestä esineestä, jota et käytä joka päivä.

Ruokailu- tai oleskelutila: Palanut kynttilä

Kynttilät tuovat tunnelmaa kotiin, mutta puoliksi käytettyjä tuoksukynttilöitä on turha säästä vuosikausia. Luovu pölyttyneistä kynttilöistä yksi kerrallaan!

 

***

0:40


Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.