Mainos

"Siinä oli pankkipostiakin mukana" – Iso kasa postia lojui hylättynä kadulla jo toisen kerran lyhyessä ajassa

Lauttasaaressa Helsingissä on sattunut lyhyen ajan sisällä jo kaksi tapausta, jossa jaettavaksi tarkoitetut postit on löydetty lojumasta tieltä.

Lauttasaarelainen Pirkko Hiort Af Ornäs havaitsi suuren määrän jakamatonta postia viime perjantaina Purjeentekijänkujalla.

– Maassa oli jotakuinkin 6-7 kollia postia.

– Siinä me pällistelimme useamman rouvan kanssa niitä pinoja. Yksi meistä yritti soittaa postiin, mutta koska puhelimella ei päässyt läpi, lähti toinen pyörällä Lauttasaaren postiin ilmoittamaan asiasta, Hiort Af Ornäs kertaa.

Maanantaina postia oli jälleen levällään tiellä.

– Tuttavarouva soitti minulle, että tienposkessa on taas postia ja toinen kolleista oli avattu. Huomasin Facebookista, että joku muukin oli havainnut saman asian.

Hiort Af Ornäs kertoo, että postien seassa oli pankkipostia ja joidenkin tietojen mukaan kasassa olisi ollut myös terveyskeskuksen postia.

Hän jatkaa, että Lauttasaaressa on ollut ongelmia myös jakelun suhteen. 

– Kun vähän aikaa sitten sain uuden pankkikortin, kirje oli avattu, Hiort Af Ornäs ihmettelee. Kortti oli kuitenkin yhä tallella.

Yle: Tapauksia selvitetään

Postin jakelupäällikkö Anna Sampo kertoo Yle uutisille, että Lauttasaaren tapauksia selvitetään.

– Tällä hetkellä tilanne on se, että selvitämme, mitä ihmettä tässä on taustalla.

Sampo totesi, että postia ei missään nimessä saa jättää muualle kuin lukkojen taakse eikä lojumaan minnekään ilman valvontaa. 

Postilla ei Ylen mukaan ole toistaiseksi tietoa siitä, liittyvätkö molemmat Lauttasaaressa sattuneet tapaukset toisiinsa.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.