Mainos

Siilinjärveläiskoululla jatkuvaa ilkivaltaa – poliisi kaipaa vinkkejä tihutyöläisistä

Siilinjärveläinen Ahmon koulu on joutunut tänä kesänä toistuvan ilkivallan kohteeksi. Poliisi kaipaa vihjeitä tihutyöläisistä.

Itä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan, että siilinjärveläisen Ahmon koulun pihamaalla Pohjois-Savossa on tapahtunut kesän aikana useita vahingontekoja.

Tuorein tihutyö tapahtui viime viikolla, kun jotkut olivat rikkoneet 4 ikkunaa. Aiemmin viime viikolla ulkokäytössä ollut pingispöytä oli rikottu. Pingispöytä oli siirretty skeittirampille, ja sen päälle oli hypätty skeittilaudalla.

– On tiedossa, että nuoriso kokoontuu iltaisin koulun pihamaalle. Tähän porukkaan mahtuu valitettavasti myös niitä, jotka eivät osaa olla rikkomatta paikkoja. Vielä pitäisi jaksaa muutama viikko kesälomaa, jonka jälkeen kouluun saa mennä taas ihan luvan kanssa, poliisi toteaa tiedotteessaan.

Itä-Suomen poliisilaitos pyytää asiasta jotain tietäviä ottamaan yhteyttä Itä-Suomen poliisilaitokseen. Poliisilaitoksen vihjepuhelimen numero on 0295 415 232 ja sähköpostitse vihjeitä otetaan vastaan vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.