Sihvosenkin kritisoima Lehterä yllättänyt SaiPassa – "Kiinni eteläkarjalaisen kusipääkiekon perinteessä"

Petteri Sihvonen ennakoi puolivälieräparia TPS-SaiPa 2:15

MTV Sportin asiantuntija Petteri Sihvonen on kritisoinut SaiPan päävalmentajaa Tero Lehterää taktisesta köyhyydestä kauden aikana, mutta antaa joukkueelle yllätysmahdollisuuden pudotuspelisarjassa TPS:ää vastaan.

Lehterä johdatti SaiPan puolivälieriin 1. kierroksen playoff-voitolla Pelicansista. Tämä on kova suoritus tulokasluotsilta ja melko nimettömältä pelaajanipulta.

– Minäkin olen kritisoinut SaiPaa Lehterän valitsemisesta päävalmentajaksi. Lehterä on kuitenkin jännällä tavalla onnistunut kiinnittämään SaiPansa taistelevana joukkueena Heikki Mälkiästä asti syntyneeseen eteläkarjalaisen kusipääjääkiekon perinteeseen. SaiPa on taistellut kovasti, mutta pelillisesti siinä ei ole mitään ihmeellistä, Sihvonen analysoi. 

– Ehkä tässä on joukkue, jolla on henki kohdallaan. Jos viime kauden tuhkimotarina oli KalPa, niin miksi se ei nyt voisi olla SaiPa?

Kärpät ja Ässät sekä TPS ja SaiPa avaavat pudotuspelisarjansa tiistaina, Tappara-KalPa ja JYP-HIFK käynnistyvät keskiviikkona. Jatkoon tarvitaan neljä voittoa.

Sihvosen mielestä TPS on yksi vahva mestarisuosikki, mutta joukkueen pelaamisessa on myös selvä kysymysmerkki. Ennakko kokonaisuudessaan pääkuvan videolla. Alla muiden puolivälieräsarjojen ennakot.

Petteri Sihvonen ennakoi puolivälieräparia Kärpät-Ässät 1:59

Petteri Sihvonen ennakoi puolivälieräparia Tappara-KalPa 2:00

Petteri Sihvonen ennakoi puolivälieräparia JYP-HIFK 3:32

Lue myös:

    Uusimmat